Terrasverwarmers en patioheaters zijn een geweldige aanwinst voor iedere buitenruimte. Ze zorgen voor een aangename warmte wanneer het ‘s avonds afkoelt. Zodat u toch nog net iets langer kan genieten van een heerlijke zomerse avond. Of zelfs kan bqq-en in de winter. Ze zijn dus een mooie aanwinst voor het verwarmen van uw terras of veranda. Maar vergeet niet, ze hebben af en toe ook onderhoud nodig. En soms gaan ze stuk als gevolg van slijtage of blootstelling aan weer en wind. En moeten dan gerepareerd worden met de juiste terrasverwarmer onderdelen.

Als u op zoek bent naar informatie over terrasverwarmer onderdelen. Of  accessoires voor terrasverwarmingen lees dan verder. We helpen u met dit artikel graag verder bij het vinden van de juiste terrasverwarmer onderdelen. Zodat u terrasverwarmer weer functioneert als van ouds.

Terrasverwarmers

Terrasverwarmers en patioverwarmers zijn een geweldige manier om het snel aangename warmte comfortabel te verwarmen.  Patioverwarmers zorgen voor verwarming van elke buitenruimte, inclusief patio's, balkons, terrassen en tuinen.

Een terrasverwarmer is in feite een draagbare ruimteverwarmer. Speciaal ontworpen om buiten een terras of dek te verwarmen op gas of elektriciteit. Hoewel de meeste mensen tegenwoordig kiezen voor een elektrisch model. Met name vanwege het gebruiksgemak en de lage kosten. Zijn er ook nog veel mensen die een terrasverwarmer op aardgas of propaan hebben. Vaak vanuit het verleden. En is het overgaan op elektriciteit niet mogelijk of een te grote investering. Het is dan fijn om de levensduur van deze terrasverwarmers te verlengen. 

Terrasverwarmer problemen

Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw terrasverwarmer dan heeft u waarschijnlijk al de oorzaak gevonden. Bent u er nog niet helemaal uit wat het probleem van uw gasheater. Raadpleeg dan voor uw patio heater en/of gas heater: patioheater werkt niet meer? 5 oplossingen!

Of ga direct naar de volgende veel voorkomende andere problemen:

Terrasverwarmer onderdelen en oplossingen

Bent u er al wel uit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan reserveonderdelen voor terrasverwarmers beschikbaar. Zowel onderdelen voor elektrische terrasverwarmers als onderdelen voor gasheaters. Hieronder treft u per soort terrasverwarmer, elektrisch of gas, een overzicht.

Terrasverwarmer onderdelen elektrisch

Bij elektrische terrasverwarmer is het meest voorkomende probleem dat de lamp niet meer brandt. Afhankelijk van het merk heater en u expertise is een dergelijke lamp te vervangen. Rest alleen de vraag welke lamp u nodig heeft. Lees hiervoor ons artikel: welke reservelamp heb ik nodig? Heeft u een elektrische terrasverwarmer van het merk Solamgic? Lees dan verder op: Solamagic lamp vervangen.

Liever direct naar het aanbod reservelampen

Solamagic lamp

Voor andere onderdelen zoals afstandsbedieningen, verlengkabels en meer.

Ga direct naar Accessoires en overige onderdelen.

Terrasverwarmer onderdelen gas

Voor de meest voorkomende problemen bij gasheaters en patioheaters zijn de volgende onderdelen beschikbaar. Klik op het betreffende onderdeel voor meer informatie en de locatie van het onderdeel in de gasheater.

Direct naar thermokoppels voor gas terrasverwarmers

thermokoppel terrasheater.nl

Direct naar overzicht onderdelen voor terrasverwarmers op gas

Is de omvalbeveiliging van uw terrasverwarmer kapot? Of werkt de omvalbeveiliging niet meer?

Onderdelen en merken

Voor veel merken zoals Eurom, Solamagic, Etherma, Bromic, Alke, Heatstrip, Heatscope, Herschel en Tansun zij er onderdelen beschikbaar. Veel van deze onderdelen hebben wij op voorraad. En anders binnen enkele dagen voor u beschikbaar. Daarnaast is het zo dat bij gasheaters bepaalde onderdelen vrijwel universeel zijn. En dus ongeacht het merk heater toepasbaar zijn.  

Vragen over terrasverwarmer onderdelen

Hopelijk heeft dit artikel u verder geholpen bij het vinden van de terrasverwarmer onderdelen die u nodig heeft. Mocht u er niet uitkomen. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Bel of mail vrijblijvend met onze klantenservice.

Bij ons kunt u als particulier en zakelijke klant terecht. Bij het monteren van een terrasheater is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden. Wij zijn dé specialist op het gebied van terrasheaters en kijken dan ook graag met u mee.

Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier zijn verschillende modellen terug te vinden. Hier bent u van harte welkom voor een passend advies. Met een bezoek aan de showroom is het mogelijk de toestellen te kunnen bekijken en de warmte hiervan te kunnen ervaren.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialisten: 0413 - 724992. Wij kijken en denken graag met u mee.