Terrasheater.nl blog

Verschillen tussen Solamagic heaters

Verschillen tussen Solamagic heaters
Binnen het assortiment van Solamagic zijn er veel verschillende heaters te vinden. Iedere heater verschilt echter van de ander. We krijgen vaak de vraag wat die verschillen zijn. In deze blog leggen wij u de verschillen uit zodat u een duidelijker beeld krijgt.

Kan ik een Heatstrip dimmen?

Kan ik een Heatstrip dimmen?
Zoals bij iedere heater, is de wens er ook om een Heatstrip te kunnen dimmen. Een veelgestelde vraag is dan ook of men een Heatstrip kan dimmen. In deze blog leggen we uit of een Heatstrip gedimd kan worden en waarom dit zo is.

Monteren van terrasheater onder een luifel

Veiligheid is het belangrijkste wat we hebben. Een veilige situatie geeft ons immers een rustig en fijn gevoel. Zo ook als het gaat om de montage van een terrasheater. In diverse situaties komt het voor dat een heater onder een luifel geplaatst moet worden. Ook onder een luifel kan een heater gemonteerd worden. In deze blog zullen wij u meer informatie geven over het veilig monteren van de terrasheaters onder een luifel.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een elektrische terrasverwarmer?

U bent op zoek naar een terrasverwarmer, maar hebt geen idee waar u op moet letten. Wij begrijpen dat het erg onduidelijk kan zijn welke terrasverwarmer het meeste geschikt is voor uw terras. Er zijn immers veel verschillende soorten en maten. Ook is het zo dat er bij terrasverwarmers wordt gepraat over korte golfstraling en lange golfstraling. Maar wat houdt dat nou precies in? In deze blog leggen we een aantal dingen graag aan u uit.

Welke reservelamp heb ik nodig?

Welke reservelamp heb ik nodig?
Weet u niet welke type heater u hebt, maar is de lamp van uw terrasheater kapot gegaan? Het is vrij eenvoudig na te gaan welke heater u nodig hebt. In deze blog leggen we uit hoe u er achter kunt komen welke reservelamp u nodig hebt.

Tip: hoe Solamagic S2 / D2 ARC te programmeren

Tip: hoe Solamagic S2 / D2 ARC te programmeren
De Solamagic S2 / D2 zijn aan te sturen met een afstandsbediening. Zo kunt u de heater aan en uit zetten, maar ook in warmte regelen. Om gebruik te kunnen maken van de afstandsbediening is het eerst nodig om de heater te programmeren. In deze blog zetten we de stappen op een rijtje zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van de afstandsbediening.

Tip: hoe Solamagic S1+ / S3 / D3 ARC dimmer te programmeren

Tip: hoe Solamagic S1+ / S3 / D3 ARC dimmer te programmeren
Om een Solamagic heater te kunnen dimmen, hebt u een dimmodule en een afstandsbediening nodig. Na installatie van de Solamagic dimmodule aan de terrasheater, is het ook nodig om de afstandsbediening te programmeren. Met behulp van de afstandsbediening kunt u de heater namelijk in warmte regelen. Een eenvoudig klusje op het moment dat u weet wat u moet doen. Daarom leggen wij in deze blog uit wat u moet doen om de afstandsbediening te programmeren.

Solamagic S2 bluetooth verbinden

Solamagic S2 bluetooth verbinden
Solamagic biedt u de kans om via een Bluetooth dimmer uw heater te programmeren. Dit kan via een app op uw telefoon waardoor u vanuit uw stoel de warmte kunt regelen. In deze blog leggen wij u in een aantal stappen uit hoe u de app koppelt aan uw Solamagic heater.

Tip: hoe Solamagic Bluetooth dimmer met afstandsbediening programmeren

Tip: hoe Solamagic Bluetooth dimmer met afstandsbediening programmeren
De Solamagic Bluetooth dimmodule heeft naast de mogelijkheid om via een app bediend te worden ook de optie om deze via een afstandsbediening te regelen. In deze blog leggen wij u uit hoe u de afstandsbediening koppelt aan de Bluetooth dimmer.

Tip: hoe Solamagic dimmer programmeren?

Tip: hoe Solamagic dimmer programmeren?
Solamagic heeft diverse dimmodules in het assortiment. De dimmers zijn er met een ARC aansturing en een Bluetooth aansturing. Beide dimmers hebben daarin verschillende manieren om deze te programmeren. In deze blog leggen we de verschillen uit en verwijzen wij u naar de juiste instructie om de dimmer te kunnen programmeren.
83 producten
Pagina