Terrasheater.nl blog

De beste terrasverwarming vinden

De beste terrasverwarming vinden
We krijgen vaak de vraag: welke terrasverwarmer of terrasheater is het beste? Los van het feit dat er een enorm kwaliteitsverschil is in het aanbod. Is dit met name afhankelijk van de soort ruimte die u wenst te verwarmen. Het is dus niet mogelijk om te spreken van een beste terrasverwarmer of terrasheater. Het is wél mogelijk om de de beste terrasverwarming voor uw situatie te bepalen.

Beste Terrasverwarmer Merken - Top 3

Beste Terrasverwarmer Merken - Top 3
Beste Terrasverwarmer Merken Vinden? Zie onze top 3 en 4 van de beste merken, korte en lange golf terrasverwarmers.

Burda Lamp Vervangen

Burda Lamp Vervangen
Burda terrasverwarmer lamp vervangen aan de hand van een helder stappenplan.

Terrasverwarmer onderdelen kopen

Terrasverwarmer onderdelen kopen
Als u op zoek bent naar informatie over terrasverwarmer onderdelen. Of  accessoires voor terrasverwarmingen lees dan verder. We helpen u met dit artikel graag verder bij het vinden van de juiste terrasverwarmer onderdelen. Zodat u terrasverwarmer weer functioneert als van ouds.

Solamagic lamp vervangen

Solamagic lamp vervangen
Bij ieder product gaat er wel eens een onderdeel kapot. De warmtelamp van een Solamagic heater is vaak het onderdeel dat bij dit product op den duur een keer kapot gaat. Maar hoe wordt deze lamp vervangen? In deze blog leggen we dit uit. Zo kunt u zonder moeite een Solamagic lamp vervangen.

Verschillen tussen Heatstrip heaters

Verschillen tussen Heatstrip heaters
Een echt populaire donkerstraler is natuurlijk de Heatstrip. Het dichte paneel verwarmt afgesloten ruimtes op een heerlijke manier zonder licht uit te stralen. Maar welke Heatstrip is geschikt en wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen alle Heatstrip heaters? In deze blog leggen we graag het verschil uit.

Terrasverwarmer kopen: waar op letten?

Terrasverwarmer kopen: waar op letten?
Wanneer u een terrasverwarmer koopt of gaat kopen. Heeft u waarschijnlijk diverse vragen. Hierbij een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

Verschillen tussen Burda heaters

Verschillen tussen Burda heaters
Er zijn diverse types van Burda verkrijgbaar maar wat zijn de verschillen tussen Burda heaters. We begrijpen namelijk dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet met al die keuzes. In deze blog leggen we u graag de verschillen uit tussen de diverse types en waarom het ene model meer geschikt is voor een specifieke ruimte dan de andere.

Terrasverwarmer onder polycarbonaat dak, doek of hout

Terrasverwarmer onder polycarbonaat dak, doek of hout
errasverwarmer onder een dergelijke overkapping brengt enkele uitdagingen met zich mee, maar het is niet onmogelijk. Lees wat u moet weten voordat u een terrasverwarmer onder een dak of overkapping installeert. 

Terrasverwarming voor de Horeca

Terrasverwarming voor de Horeca
Terrasverwarmers voor de horeca. Waren het vroeger vooral gas terrasverwarmers die de horeca gebruikte. Steeds vaker krijgen wij de vragen naar elektrische terrasverwarmers voor professioneel gebruik. Ook de horeca schakelt over naar elektrische terrasverwarmers. Vanwege de hogere prijzen, de beschikbaarheid en het sentiment van de gasten ten aanzien van gas. Het lijkt erop dat gas terrasverwarmers steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen. Maar wanneer u als horecaondernemer van het gas af wil. Wat is een goed elektrisch alternatief?
94 producten
Pagina