Terrasheater.nl blog

Terrasverwarmer repareren: waar zit de magneetspoel?

Terrasverwarmer repareren: waar zit de magneetspoel?
Is de magneetspoel van uw terrasverwarmer kapot? Of werkt de magneetspoel niet meer? Als u eenmaal weet waar de magneetspoel bij uw terrasverwarmer zit. Dan vervangt u, met behulp van onderstaande uitleg, eenvoudig de magneetspoel zelf.

Terrasverwarmer repareren: waar zit het thermokoppel?

Terrasverwarmer repareren: waar zit het thermokoppel?
Is het thermokoppel van uw terrasverwarmer kapot? Of werkt het thermokoppel niet meer? Als u eenmaal weet waar het thermokoppel bij uw terrasverwarmer zit. Dan vervangt u, met behulp van onderstaande uitleg, eenvoudig het thermokoppel zelf.

Terrasverwarmer repareren: waar zit de omvalbeveiliging?

Terrasverwarmer repareren: waar zit de omvalbeveiliging?
Is de omvalbeveiliging van uw terrasverwarmer kapot? Of werkt de omvalbeveiliging niet meer? Als u eenmaal weet waar de omvalbeveiliging bij uw terrasverwarmer zit. Dan vervangt u, met behulp van onderstaande uitleg, eenvoudig de omvalbeveiliging zelf.

Bromic Eclipse Smart-Heat

Bromic Eclipse Smart-Heat
Beleef het buitenleven als nooit tevoren! Met de nieuwe Eclipse-reeks van Bromic. Verwacht in juni 2021!

Praktische terrasverwarming voor café, hotel of restaurant

Praktische terrasverwarming voor café, hotel of restaurant
Wilt u de warmte van de zomer langer vasthouden op uw terras? Verleng dan het terrasseizoen snel en eenvoudig met de Etherma Solid terrasheater. Uw gasten genieten langer van alles wat uw hotel, restaurant of café te bieden heeft.

Review: Solamagic S2

Review: Solamagic S2
Bent u op zoek naar een krachtige infrarood heater die tegelijkertijd (erg) weinig licht geeft? In dat geval is de Solamagic S2 een uitstekend toestel voor uw situatie. Eén van de specialisten van Terrasheater.nl heeft dit toestel onder handen genomen en ieder detail op de heater bekeken. In deze blog vertelt hij de ins en outs van het toestel en zijn eigen mening over de functies van de heater.

Tip: showroom terrasverwarming!

Tip: showroom terrasverwarming!
Bent u op zoek naar een terrasheater, maar hebt u geen idee welke voor u geschikt is? Zou u graag eens de warmte van een terrasheater willen ervaren voordat u er een aanschaft? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier hebben we vele heaters uit ons assortiment hangen die u eens goed kunt bekijken.

Nieuw: Solamagic S3 inbouwset

Nieuw: Solamagic S3 inbouwset
Hebt u hier ook net zo naar uitgekeken als wij? Wij zijn in ieder geval ontzettend enthousiast dat we u iets nieuws mogen tonen. Nieuw in het assortiment van Terrasheater.nl is namelijk: de Solamagic S3 inbouwset! De Solamagic S3 2500 Watt heater was natuurlijk al bekend, maar vanaf nu kan deze heater niet alleen opgebouwd worden. Deze krachtpatser kan namelijk netjes en veilig in uw plafond weggewerkt worden. In deze blog introduceren wij deze nieuwe parel in ons assortiment en maakt u kennis met de verschillende mogelijkheden die deze inbouwset heeft.

Welke terrasverwarming is het beste?

Welke terrasverwarming is het beste?
We krijgen vaak de vraag: welke terrasverwarming is het beste? Laten we die vraag maar direct beantwoorden: het hangt ervan af. Dat betekent dat er op basis van uw wensen en situatie altijd een terrasverwarming is die voor ú het meest geschikt is. Voor elke situatie is er dus een geschikt toestel, maar hoe vind je die? Hier noemen we de factoren waarop u kunt letten bij het vinden van de voor u beste terrasverwarming.

Een feestje in de winter

Een feestje in de winter
Bent u in de winter jarig? Of viert u graag oud en nieuw met vrienden? Allemaal hartstikke leuk natuurlijk die visite binnen, maar het liefst vieren we onze verjaardag of een feestje buiten in de warmte van de zon. In de winter zal dit toch een lastig verhaal worden. Terrasheater.nl heeft hier echter een oplossing voor; maak gebruik van een patioheater of een loungeheater!
73 producten
Pagina