Tips en trucs

Terrasverwarming voor de Horeca

Terrasverwarming voor de Horeca

Terrasverwarmers voor de horeca. Waren het vroeger vooral gas terrasverwarmers die de horeca gebruikte. Steeds vaker krijgen wij de vragen naar elektrische terrasverwarmers voor professioneel gebruik. Ook de horeca schakelt over naar elektrische terrasverwarmers. Vanwege de hogere prijzen, de beschikbaarheid en het sentiment van de gasten ten aanzien van gas. Het lijkt erop dat gas terrasverwarmers steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen. Maar wanneer u als horecaondernemer van het gas af wil. Wat is een goed elektrisch alternatief?

Wat is een waakvlam?

Wat is een waakvlam?

Wat is nu eigenlijk een waakvlam? En waar kan ik deze vinden in mijn gasheater? Deze blog vertelt u meer over wat een waakvlam is en wat de oorzaken kunnen zijn van het uitvallen van de waakvlam. Ook leggen we uit hoe u kleine problemen kunt oplossen.

Welke reservelamp heb ik nodig?

Welke reservelamp heb ik nodig?

Weet u niet welke type heater u hebt, maar is de lamp van uw terrasheater kapot gegaan? Het is vrij eenvoudig na te gaan welke heater u nodig hebt. In deze blog leggen we uit hoe u er achter kunt komen welke reservelamp u nodig hebt.

Tip: hoe Solamagic S2 / D2 ARC te programmeren

Tip: hoe Solamagic S2 / D2 ARC te programmeren

De Solamagic S2 / D2 zijn aan te sturen met een afstandsbediening. Zo kunt u de heater aan en uit zetten, maar ook in warmte regelen. Om gebruik te kunnen maken van de afstandsbediening is het eerst nodig om de heater te programmeren. In deze blog zetten we de stappen op een rijtje zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van de afstandsbediening.

Tip: hoe Solamagic S1+ / S3 / D3 ARC dimmer te programmeren

Tip: hoe Solamagic S1+ / S3 / D3 ARC dimmer te programmeren

Om een Solamagic heater te kunnen dimmen, hebt u een dimmodule en een afstandsbediening nodig. Na installatie van de Solamagic dimmodule aan de terrasheater, is het ook nodig om de afstandsbediening te programmeren. Met behulp van de afstandsbediening kunt u de heater namelijk in warmte regelen. Een eenvoudig klusje op het moment dat u weet wat u moet doen. Daarom leggen wij in deze blog uit wat u moet doen om de afstandsbediening te programmeren.

Solamagic S2 bluetooth verbinden

Solamagic S2 bluetooth verbinden

Solamagic biedt u de kans om via een Bluetooth dimmer uw heater te programmeren. Dit kan via een app op uw telefoon waardoor u vanuit uw stoel de warmte kunt regelen. In deze blog leggen wij u in een aantal stappen uit hoe u de app koppelt aan uw Solamagic heater.

Tip: hoe Solamagic Bluetooth dimmer met afstandsbediening programmeren

Tip: hoe Solamagic Bluetooth dimmer met afstandsbediening programmeren

De Solamagic Bluetooth dimmodule heeft naast de mogelijkheid om via een app bediend te worden ook de optie om deze via een afstandsbediening te regelen. In deze blog leggen wij u uit hoe u de afstandsbediening koppelt aan de Bluetooth dimmer.

Tip: hoe Solamagic dimmer programmeren?

Tip: hoe Solamagic dimmer programmeren?

Solamagic heeft diverse dimmodules in het assortiment. De dimmers zijn er met een ARC aansturing en een Bluetooth aansturing. Beide dimmers hebben daarin verschillende manieren om deze te programmeren. In deze blog leggen we de verschillen uit en verwijzen wij u naar de juiste instructie om de dimmer te kunnen programmeren.

Terrasverwarming Showroom

Terrasverwarming Showroom

Bent u op zoek naar een terrasheater, maar hebt u geen idee welke voor u geschikt is? Zou u graag eens de warmte van een terrasheater willen ervaren voordat u er een aanschaft? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier hebben we vele heaters uit ons assortiment hangen die u eens goed kunt bekijken.

De beste terrasverwarming vinden

De beste terrasverwarming vinden

We krijgen vaak de vraag: welke terrasverwarmer of terrasheater is het beste? Los van het feit dat er een enorm kwaliteitsverschil is in het aanbod. Is dit met name afhankelijk van de soort ruimte die u wenst te verwarmen. Het is dus niet mogelijk om te spreken van een beste terrasverwarmer of terrasheater. Het is wél mogelijk om de de beste terrasverwarming voor uw situatie te bepalen.

35 producten
Pagina