Informatie over betalen

Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij verschillende betaalmethodes aan. U kunt zelf bepalen welke betaalwijze u het meest aanspreekt.

Al onze betalingen betalingen lopen via MultiSafepay.

MultiSafepay is een Payment Service Provider die sinds de oprichting in 2000 is uitgegroeid tot een onafhankelijke en gerenommeerde intermediair tussen Internetwinkels, consumenten en banken. Meer informatie vindt u op www.multisafepay.com. MultiSafepay is een klantgericht bedrijf dat op basis van vernieuwing, technologische ontwikkeling en aandacht voor de markt, streeft naar het zijn van een betrouwbare 'eerste keus partner' voor al onze klanten.

iDEAL
Dit is de makkelijkste, goedkoopste en snelste manier van betalen. Als u toegang tot internet bankieren heeft bij ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq, Moneyou of Handelsbanken kunt u hier op eenvoudige wijze gebruik van maken.

Wanneer u met iDEAL betaalt doet u dit in de bekende interface van internet bankieren. De betaling verloopt via de websites van de banken zelf dus de veiligheid is altijd gewaarborgd.

Overboeking
Als u ervoor kiest om vooruit te betalen dient u het openstaande bedrag, wat in uw bevestigingsmail vermeld staat, zelf over te maken naar de bankrekening van MultiSafepay. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankeren of met een telefonische overboeking.

Zorg ervoor dat wanneer u het bedrag overmaakt uw betalingskenmerk vermeld staat. Zodra MultiSafePay uw betaling binnen heeft sturen wij dezelfde dag uw bestelling nog naar u op. Houdt wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Creditcard
U kunt bij ons met de creditcard maatschappijen Mastercard en VISA afrekenen.

PayPal
Ook is het mogelijk om middels PayPal uw betaling te voldoen.

Klarna
Met Klarna betaalt u uw aankoop nu, of tot en met 30 dagen later. Veel gestelde vragen en meer informatie over de voorwaarden van Klarna.

PIN/ Contant
Het is ook mogelijk om uw bestelling contant af te rekenen in onze winkel, dit kan met PIN of contant.