Fysieke winkel met showroom

Bezoek showroom

Natuurlijk is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u verschillende terrasheaters ervaren en voorziet één van onze experts u van het juiste advies. Om er zeker van te zijn dat één van onze experts beschikbaar is, raden wij u aan om van te voren een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op 0413-724992. 

Showroom

Wij hebben een eigen winkel met een showroom. Onze showroom hangt vol met de verschillende terrasheaters / terrasverwarmers die wij op onze webshop hebben staan. U bent van harte welkom om deze heaters te komen bekijken en te ervaren.

Wij hebben de terrasverwarmers in verschillende opstellingen geplaatst. U ervaart zowel de terrasheaters in opbouw uitvoering als de inbouw variant. Probeer en ervaar live de warmte en / of het licht van verschillende heaters en terrasverwarmers. Helaas kunnen we om veiligheidsredenen de gasheaters niet aanzetten, maar de gasheaters kunt u wel bekijken.

Onze specialisten staan voor u klaar om u van een vrijblijvend advies te voorzien. Wij kijken graag met u mee naar uw situatie. Hiervoor vragen u (indien mogelijk) om een bouwtekening, schets en / of enkele foto's van de situatie mee te nemen. Zodat wij ook daadwerkelijk vanuit uw specifieke situatie kunnen adviseren. Onze specialisten zetten voor u graag de verschillende opties uiteen. Bijkomend voordeel is dat u bij dit advies direct de verschillende opties kunt ervaren, zodat u zelf ook voelt wat voor warmte de terrasheater geeft. Samen kijken we naar een oplossing en met als uitgangspunt, uw wensen!

Locatie

Onze showroom is gelegen in Heeswijk-Dinther. U kunt ons vinden aan de Retselseweg 6 naast de technische groothandel.

Wanneer u de showroom wenst te bezoeken is het raadzaam om vooraf even (telefonisch) contact op te nemen t.a.v. de beschikbare dagen en tijden.

Openingstijden showroom:

maandag t/m vrijdag van 9.00u. - 16.30u.

Bestelling ophalen

Als u een bestelling via de webshop hebt geplaatst, kunt u deze ook in onze winkel afhalen. Dit kunt u ons telefonisch of per mail laten weten.

Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet wordt klaargezet. En brengen u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.