Fysieke winkel met showroom (op afspraak)

Showroom

Wij hebben een eigen winkel met een showroom die uitsluitend op afspraak geopend is. Onze showroom hangt vol met de verschillende werkende terrasheaters / terrasverwarmers die wij op onze webshop hebben staan. U bent van harte welkom op afspraak om deze heaters te komen bekijken en te ervaren.

Wij hebben de terrasverwarmers in verschillende opstellingen geplaatst. U ervaart zowel de terrasheaters in opbouw uitvoering als de inbouw variant. Probeer en ervaar live de warmte en / of het licht van verschillende heaters en terrasverwarmers. Helaas kunnen we om veiligheidsredenen de gasheaters niet aanzetten, maar de gasheaters kunt u wel bekijken.

Onze specialisten staan voor u klaar om u van een vrijblijvend advies te voorzien. Wij kijken graag met u mee naar uw situatie. Hiervoor vragen u (indien mogelijk) om een bouwtekening, schets en / of enkele foto's van de situatie mee te nemen. Zodat wij ook daadwerkelijk vanuit uw specifieke situatie kunnen adviseren. Onze specialisten zetten voor u graag de verschillende opties uiteen. Bijkomend voordeel is dat u bij dit advies direct de verschillende opties kunt ervaren, zodat u zelf ook voelt wat voor warmte de terrasheater geeft. Samen kijken we naar een oplossing en met als uitgangspunt, uw wensen!

Locatie showroom en winkel (uitsluitend op afspraak geopend)

Onze showroom is gelegen in Heeswijk-Dinther. U kunt ons vinden aan de Retselseweg 6 naast de technische groothandel.

De showroom is uitsluitend geopend op afspraak van maandag t/m donderdag.

Bestelling ophalen in winkel

Als u een bestelling via de webshop hebt geplaatst, kunt u deze ook in onze winkel afhalen. Dit kunt u ons telefonisch of per mail laten weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet wordt klaargezet. En brengen u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.

Betalingen

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen. In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling, vooruitbetaling of Pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, vooruitbetaling, Mastercard en Visa.