Reviews

Review: Solamagic S2

Review: Solamagic S2

Bent u op zoek naar een krachtige infrarood heater die tegelijkertijd (erg) weinig licht geeft? In dat geval is de Solamagic S2 een uitstekend toestel voor uw situatie. Eén van de specialisten van Terrasheater.nl heeft dit toestel onder handen genomen en ieder detail op de heater bekeken. In deze blog vertelt hij de ins en outs van het toestel en zijn eigen mening over de functies van de heater.

Productreview: Sit and Heat plofkussen

Productreview: Sit and Heat plofkussen

Nieuw in het assortiment zijn de plofkussens van Sit and Heat. Deze plofkussens hebben een verwarmingselement aan één kant van het kussen zitten. Hiermee zorgt u voor extra beetje verwarming in uw rug. Een warmtekussen is dan ook een aanvulling op de terrasverwarming, omdat de terrasverwarming de rug nooit zal bereiken. In deze blog zullen wij u uitleggen hoe het plofkussen werkt.

Review: Solamagic S1 2000

Review: Solamagic S1 2000

Samen met de klant hebben we, tijdens een bezoek aan onze showroom, gekeken welk toestel het meest geschikt is voor deze overkapping. Onder het genot van een kopje koffie en thee is de terrasoverkapping eens goed onder de loep genomen en zijn onderwerpen als afmetingen, gewenst verwarmd gedeelte en stroomvoorziening aan bod gekomen. Met name de loungehoek moet lekker warm zijn, zodat men ook op de zomeravonden dat het net te veel afkoelt buiten kan blijven zitten. De overkapping is ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep.

Wardenaar IP55 LowGlare infrarood heaters

Met open armen hebben wij afgelopen week een nieuwe Wardenaar IP55 infrarood heater ontvangen. Deze heater is voorzien van een LowGlare lamp! Een welkome heater in het assortiment.

Review: Inbouw IP55 Toplampen

Review: Inbouw IP55 Toplampen

Een gezin in Den Bosch heeft hun overkapping voorzien van twee ingebouwde IP55 toplampen. Doordat het inbouwframe en de lampen wit zijn, vormen ze één geheel met het plafond. Zo is het geheel prachtig afgewerkt en mag het zeker gezien worden. De lampen zijn in een windstille hoek geplaatst om zo tot ver in de herfst te kunnen genieten van de buitenruimte.

Review: Ingebouwde Wardenaar IP55 Toplamp 1500

Review: Ingebouwde Wardenaar IP55 Toplamp 1500

De IP55 Toplamp is een mooie heater, zeker wanneer er goed over de montage nagedacht wordt. Zo hebben we aan een familie in Heeswijk-Dinther twee heaters geleverd met een inbouwframe. Het resultaat is prachtig: de heaters zijn netjes weggewerkt en vormen één geheel met de overkapping.

Review: Schwank Classic 4 in actie

Review: Schwank Classic 4 in actie

Een prachtig resultaat is het geworden bij deze zeer tevreden klant. Zijn terras wordt nu heerlijk verwarmd door drie Schwank terrasheaters.

7 producten