Na het lezen van de blog weet u precies hoe u een Solamagic dimmer kunt programmeren. Solamagic heeft namelijk diverse dimmodules in het assortiment. De dimmers zijn er met een ARC aansturing en een Bluetooth aansturing. Beide dimmers hebben daarin verschillende manieren om deze te programmeren. In deze blog leggen we de verschillen uit. Ook verwijzen wij u naar de juiste instructie om de dimmer te kunnen programmeren.

ARC Dimmodule

De ARC dimmodule is beschikbaar voor alle modellen van Solamagic. Met deze dimmer kunt u de heater aansturen middels een afstandsbediening. Vervolgens kunnen op deze afstandsbediening tot vier heaters geprogrammeerd worden. Deze kunt u ook allemaal apart bedienen.

Solamagic Dimmer S1+ / S3 / D3

Hebt u één van bovenstaande heaters uitgebreid met een dimmodule? Dan leest u in onderstaande blog hoe u deze afstandsbediening moet koppelen met de dimmer:
https://www.terrasheater.nl/blog/tip-hoe-solamagic-s1-s3-d3-arc-te-programmeren

Solamagic S2 / D2

Wanneer u een Solamagic S2 of D2 hebt, is de programmering van de dimmer iets anders. In onderstaande blog staat precies uitgelegd hoe u dit doet:
https://www.terrasheater.nl/blog/tip-hoe-solamagic-s2-d2-arc-te-programmeren

Bluetooth dimmodule

Ook is er een Bluetooth dimmodule beschikbaar. Deze dimmer is net als de ARC dimmodule verkrijgbaar voor ieder model van Solamagic. De Bluetooth dimmer is echter op twee manieren aan te sturen. Dit kan namelijk via een app op de telefoon en/of via een afstandsbediening.

Programmering via app

Als u de Bluetooth dimmer wilt koppelen met een app op de telefoon, dan kunt u via onderstaande link lezen hoe dit gedaan moet worden:
https://www.terrasheater.nl/blog/solamagic-s2-bluetooth-verbinden

Programmering via afstandsbediening

Wilt u de Bluetooth dimmer ook kunnen bedienen via een afstandsbediening, dan hebt u de Bluetooth handzender nodig. In onderstaande blog kunt u lezen hoe u deze programmeert:
https://www.terrasheater.nl/blog/tip-hoe-solamagic-bluetooth-dimmer-met-afstandsbediening-programmeren

Contact

Is uw vraag in deze blog niet beantwoord? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon op 0413-724992 of via de mail op info@terrasheater.nl.