Terrasverwarmers vergelijken? Of ervaren of een terasverwarmer ook iets voor u is? In de zoektocht naar de ideale terrasverwarmer wil je weten wat er te koop is. Welke verschillende soorten terrasverwarmers zijn er? Welke modellen, vermogens, kleuren en meer. Hiervan is op onze site voldoende veel te vinden. Ondersteund met foto’s die nog een beter beeld geven. Bezoek hiervoor ook eens onze Pinterest pagina.

Er zijn verschillende mogelijkheden om terrasverwarmers online te vergelijken. Echter blijft het dan vaak een vergelijking op specificaties, design en / of kleur. Het ervaren van de verschillende terrasverwarmermodellen qua warmte en werking is online helaas nog niet mogelijk. Maar ook daar is een oplossing voor.

Waar terrasverwarmers vergelijken en ervaren?

Wanneer u terrasverwarmers wilt vergelijken en / of ervaren bent u van harte welkom in onze showroom terrasverwarmers. Onze showroom bevindt zich onder de rook van Den Bosch in het mooi plaatsje Heeswijk-Dinther. Wij kunnen u hier het verschil in terrasverwamers laten ervaren. En u tevens voorzien van een vrijblijvend advies.

In onze showroom hebben wij verschillende modellen en wattages terrasverwarmers om te vergelijken. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eerste indruk te krijgen of een terrasverwarmer überhaupt iets voor u is. Het ervaren of een terrasverwarmer iets voor u is, kan natuurlijk op meerdere plaatsen. Diverse horeca aangelegenheden hebben namelijk hun terras vaak voorzien van terrasverwarmers. En dus een ideale plek om terrasverwarmers te ervaren.

Terrasverwarmer referentieprojecten

Veel horeca zaken hebben terrasverwarmers hangen. Maar wij helpen u hierbij ook graag op weg. Daarom hieronder een greep uit onze referentieprojecten waar u terecht kan om terrasverwarmers te ervaren:

Terrasverwarmers Arnhem

Ristorante Pizzeria La Corte

Geniet naast de terrasverwarmers van de authentieke Italiaanse keuken bij Ristorante Pizzeria La Corte. Hier hangen gasheaters van het merk Alke. Het betreft het model Alke 121.

Ristorante Pizzeria La Corte, Alke 121 gasheaters
Jansplein 50, Arnhem

Karakter

Geniet naast de terrasverwarmers van lekker eten met gastvrije bediening in een gezellig restaurant. Hier hangen gasheaters van het merk Alke. Het betreft het model Alke 121.

Karakter, Alke 121 gasheaters
Jansplein 49, Arnhem

Terrasverwarmers Best

Best Golf

Genieten van terrasverwarmers na of voor het golfen? Dit kan in Best Golf. Hier hangen lange golf donkerstralers van het merk Blackline. Daarnaast zijn er flameheaters aanwezig.

Best Golf, Blackline New Heatpanel 3200 & Flameheater
Golflaan 1, Best

Terrasverwarmers Denekamp

Hotel de Schout

Heerlijk genieten van een verblijf in Hét viersterrenhotel in Twente. Dit kan in Hotel de Schout in Denekamp. Hier hangen gasheaters van het merk Alke. Het betreft de modellen Alke 101 en Alke 121.

Hotel de Schout, Alke 101 en 121 gasheaters
Burgemeester Hoogklimmers 2, Denekamp

Terrasverwarmers Roermond

Wieck Bar & Grill

Genieten van de beste hamburgers en terrasverwarmers in een gezellig restaurant aan de rand van het centrum van Roermond. Hier hangen gasheaters van het merk Alke. Het betreft het model Alke 101.

Wieck, Alke 101 gasheater
Mariagardestraat 9, Roermond

Terrasverwarmers Sliedrecht

Brasserie de Dijk

Genieten op het enige overdekte en verwarmde terras van Sliedrecht. Hier hangen gasheaters van het merk Alke. Het betreft de modellen Alke 81. en PH-8.

Brasserie de Dijk, Alke 81 en PH-8 gasheaters
Kerkbuurt 43b, Sliedrecht

Terrasverwarmers vergelijken en vragen?

Bij ons kunt u terecht als particulier en zakelijke klant. Wij zijn dé specialist op het gebied van terrasverwarmers en kijken dan ook graag met u mee. Wij zorgen voor een passend en eerlijk advies. En een bestelling wordt altijd gratis bezorgd binnen Nederland en België. 

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialisten: 0413 - 724992. Wij kijken en denken graag met u mee.