Blackline

Infrarood terrasverwarmers van het merk Blackline koopt u bij Terrasheater.nl. Terrasheaters zonder licht, met een hoge warmte afgifte. Een modern design met een zeer strakke afwerking.

Lees meer
Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blackline Heatpanels

Het assortiment van Blackline bestaat uit heatpanels. Heatpanels worden ook wel lange golf stralingstoestellen genoemd. Deze soort van verwarming zal een ruimte aangenaam kunnen verwarmen in loop der tijd. Het toestel zorgt dan ook voor convectiewarmte. De heatpanels van Blackline zijn volledig zwart kleurig. Er zal geen zichtbaar licht vrijkomen wanneer het toestel is ingeschakeld. Dit is voor vele mensen een voordeel. 

Een moderne en strakke afwerking

In het assortiment van Blackline zijn modellen terug te vinden met en zonder dimmer. Een standaard dimmer zorgt voor het aansturen van het paneel op afstand door middel van een bijgeleverde afstandsbediening. 

Onderstaand zijn de voordelen van de heatpanels terug te vinden:

  • Strak afgewerkte moderne terrasstralers
  • Geen zichtbaar licht wanneer het toestel is ingeschakeld
  • Op den duur, kan de ruimte aangenaam verwarmd worden
  • Geschikt voor gesloten of afsluitbare ruimten zoals serres, overkappingen met glazen schuifwanden en veranda’s 

Kopen van een Blackline Heatpanel?

Wij zijn dé expert op het gebied van terrasverwarming. 

Bij ons kunt u als particulier en zakelijke klant terecht. Omdat iedere situatie verschillend is, verzorgen wij vrijblijvend een passend advies. Op zoek naar een geschikte moderne terrasverwarmer voor in uw situatie? Wij zijn bereikbaar via info@terrasheater.nl of telefonisch via 0413-724992.

Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u terecht om de verschillende terrasverwarmers zonder licht te bekijken. Bovendien kunt u direct de warmte van deze terrasstralers ervaren. 

Wij staan graag voor u klaar!