Flameheaters

Assortiment bestaande uit diverse vrijstaande propaan flameheaters. Van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
 1. Eurom Flameheater Round 11000
  € 289,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Luxe Terrashaard 5.0 kW
  Vanaf € 975,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

Flameheater

Het assortiment bestaande uit flameheaters biedt verschillende mogelijkheden. Flameheaters zijn vrijstaande gasheaters. Deze modellen moeten worden aangesloten op een gasfles. Bij flameheaters zal een vlam te zien zijn in een glasbuis. Hierdoor kan er en warmte worden ervaren en heeft de heater een bijzondere uitstraling. De vrijstaande flameheaters zijn eenvoudig in gebruik. Na een korte opwarmperiode kan de heater ontstoken worden. Vervolgens zal de warmte voelbaar zijn. Doordat flameheaters vrijstaand zijn, kunnen ze eenvoudig worden verplaatst.

Verrijdbare flameheaters

Flameheaters zijn vrijstaande modellen welke eenvoudig kunnen worden verplaatst. De heaters  zijn voorzien van twee wielen. Hiermee kan de flameheater van plek gewisseld worden. Dit maakt de heaters geschikt voor in de tuin, onder een overkapping of in een open tent. Maar ook op zakelijk gebied kunnen de modellen worden toegepast. Denk aan horeca terrassen en evenementen. 

Voor de veiligheid is het belangrijk dat een gasheater altijd in een open ruimte wordt geplaatst. Gasheaters zullen gassen uitstoten. Vanwege de gezondheid dient een ruimte minimaal aan 25% van de wandoppervlakte open te zijn. Hierdoor kan het toestel voldoende ventileren.

Belangrijke punten van een flameheater

 • Plaats een flameheater in een open ruimte, minimaal 25% van de wandoppervlakte dient open te zijn
 • Lees altijd de gebruikershandleiding vanuit de fabrikant
 • Zorgt dat de heater op een propaanfles met gasdruk regelaar wordt aangesloten, zo krijgt het toestel de juiste hoeveelheid gas
 • Zorg ervoor dat de heater niet wordt bedekt wanneer het aanstaat en zorg voor voldoende afstand tot brandbare materialen
 • Een beschermhoes zal de levensduur verlengen

Bestel flameheaters voordelig bij Terrasheater.nl

Het assortiment flameheaters is eenvoudig en snel te bestellen via Terrasheater.nl.
Vragen? Neem contact op met onze product experts. Zij staan voor u klaar! 

Lees meer