Een prachtig resultaat is het geworden bij deze zeer tevreden klant. Zijn terras wordt nu heerlijk verwarmd door drie Schwank terrasheaters.

Warm(te) advies

Meneer is op zoek gegaan naar verwarming voor zijn terras. Het terras heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m2 en is 7 meter lang en 5 meter breed. Al voor het plaatsen van de overkapping is hier goed nagedacht over het uiteindelijke resultaat. Zo is er rekening gehouden met de gas- en stroomtoevoer. Deze zijn prachtig en onzichtbaar weggewerkt in de balken van de overkapping.

Tijdens zijn zoektocht op internet is meneer bij ons terecht gekomen. Eerst telefonisch en later in de showroom is veel informatie overgedragen en is uiteindelijk gekozen voor de Schwank Classic 4 op aardgas. Door te kiezen voor een elektrische ontsteking zijn de toestellen ook vanuit het huis in- en uit te schakelen.

Drie stuks waren volgens onze berekening voldoende om een goed warmtebeeld te krijgen.
Om de klant te overtuigen van deze krachtige heater heeft hij een showroommodel meegekregen om te testen.

De beugels zijn geen standaard artikelen, maar zijn zelfgemaakt. Dit maakt het terras wel uniek en zorgt daarnaast voor de ideale warmtespreiding. Iedere heater is namelijk draaibaar en zo dus te richten op alle hoeken van het terras. Daarnaast is het plafond goed beschermd tegen directe warmte.

De ervaring met terrasheater.nl

Hoe heeft deze klant de samenwerking met ons ervaren? Hier waren wij heel benieuwd naar en hebben dit dan ook gevraagd:
Hoe heeft u het bestellen van de terrasverwarming bij ons ervaren? Hoe is alles verlopen? Bent u geadviseerd en hoe ging dit?

Erg blij zijn we met zijn enthousiaste reactie:
Heel goed, eerst telefonisch geadviseerd, later in de showroom heel goed ontvangen en zelfs een heater op proef mee gekregen !!

Bent u tevreden met het eindresultaat?
Heel erg tevreden, we hebben ontzettend veel plezier van de extra lange avonden, die we nu nog buiten kunnen zitten.

Heeft u verbeterpunten of tips voor ons?
Geen

Zou u ons bij andere aanbevelen?
Zeker

Welk rapportcijfer zou u ons geven?
Een dikke 10!

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

De onderstaande foto's spreken voor zich.