Met een design terrasverwarmer blijft u langer buiten genieten. Van zowel de warmte als een van een mooi design en ontworpen terrasverwarmer.

Het is een vraag die wij vaak krijgen bij de zoektocht naar een terrasverwarmer. Zijn er ook terrasverwarmers met een strak design en die voldoende warmte afgeven? En het liefst met geen of weinig licht. Daarnaast is vaak ook de wens om deze design terrasverwarmer in te bouwen. Voor een nog strakkere afwerking van de patio of overkapping.

Gelukkig zijn de meeste design terrasverwarmers in te bouwen in een plafond met een inbouwframe. Waardoor het resultaat nog mooier wordt. Maar aangezien design terrasverwarmers van zichzelf al prachtig zijn is inbouw niet altijd de mooiste oplossing.

Om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is, zetten we hier de design terrasverwarmer centraal.

Design terrasverwarmer modellen

Maak kennis met de verschillende modellen binnen ons assortiment. Bij deze heaters is het felle rode licht beperkt of zelfs niet tot nauwelijks zichtbaar.

Bromic Platinum Smart Heat Electric Serie II

De Bromic Platinum is een uniek toestel. De combinatie van een zeer strak design met vooruitstrevende techniek zorgt voor een terrasheater die in veel situaties kan worden ingezet. Het keramische element zorgt voor zowel korte als lange golf straling, die zich door de glasplaat kan verspreiden naar uw terras. Het element gloeit licht op, maar verspreidt geen zichtbaar licht in de ruimte. Hierdoor is het toestel ook geschikt voor degene die geen rood of oranje licht wil. De Platinum is geschikt voor serres, maar kan ook in open ruimtes toegepast worden (houd wel rekening met enig verlies van voelbare warmte).

De terrasheater is verkrijgbaar in 2300 Watt of 3400 Watt. Zowel met een witte als een zwarte glasplaat. Tevens is het ook mogelijk om het toestel in te bouwen middels het inbouwframe.

Burda Relax Glass met dimmer

De Burda Relax! Glass een mooie design terrasverwarmer. Een strak design met een groot warmtebereik. Dankzij de combinatie van een halogeenlamp achter een donkere glasplaat. Een perfecte combinatie van design en prestatie. Waar normale halogeen-heaters behoorlijk wat zichtbaar licht geven, blijft dat bij dit toestel bij een zachte, rode gloed die niet hinderlijk is. En als het toestel uit is, is enkel de glanzende, glasplaat te zien.

Standaard is de design terrasverwarmer voorzien van een dimmer met 3 standen. De heater is met de bijgeleverde afstandsbediening te schakelen in 33%, 66% en 100% vermogen. Daarnaast kan met de afstandsbediening ook de timer worden bediend. Met deze timer kan het toestel instellen voor 1, 2 of 3 uur gebruik. Daarnaast kan de heater in een standby modus worden gezet.

Deze design terrasverwarmer is verkrijgbaar in 1500, 1800 en 2200 Watt. De glasplaat is in wit en zwart verkrijgbaar. De 1500 Watt en 1800 Watt kunnen tegen de wand of het plafond geplaatst worden, de 2200 Watt enkel tegen de wand. Daarnaast is het ook mogelijk om de 1800 Watt heater in te bouwen in een plafond met een RVS inbouwframe.

Heatstrip Design en Elegance

Als u opzoek bent naar een terrasverwarming die voornamelijk geschikt is voor een volledig gesloten ruimte, dan zijn de Heatstrip Design en Heatstrip Elegance een goede keuze.

De Heatstrip Design en Elegance zijn een erg geliefd toestel als het gaat om esthetiek. Er is een inbouwframe beschikbaar voor deze toestellen, hiermee kunnen de toestellen vlak in het plafond worden verwerkt.

De Heatstrips zijn een lange golf toestel. Door de lange golf straling is een Heatstrip alleen geschikt voor zeer beschutte ruimtes en dus niet voor de open lucht. De zwarte en witte aluminium plaat van de Heatstrip kan een temperatuur bereiken van minstens 300°C, daardoor zal het toestel zijn warmte afgeven aan de ruimte. Als het toestel in een ruimte komt te hangen waar wind bij kan, zal de warmte van het toestel verwaaien. U kunt dit vergelijken met bijvoorbeeld een radiator binnenshuis.

Heatscope Pure

De Heatscope Pure is een stijlvolle design terrasverwarmer. Bekroond met de RedDot Design Award. De eerste terrasheater ter wereld uitgerust met een gebogen, glazen voorkant. Op basis van de karakteristieke ronde vorm. En het speciaal ontwikkelde, gebogen glas vergroot het bereik en het rendement van het warmtevermogen aanzienlijk. Deze design terrasverwarmer is voorzien van een Carbon lamp. Deze lamp zorgt voor veel stralingswarmte met een gereduceerde licht afgifte. De Heatscope Pure IP65 heeft nog vele andere voordelen. De hoge IP-waarde van het toestel maakt het toestel stofvrij en veilig voor lichte waterstralen. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Design terrasverwarmer kopen

Heeft vragen over een design terrasverwarmer of wilt u modellen vergelijken of ervaren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken en denken graag met u mee voor een passend advies. Wij zijn te bereiken op: 0413 724992 of info@terrasheater.nl Wij staan voor u klaar.