Nieuw: Herschel California en Colorado

Recentelijk hebben we weer nieuwe heaters toegevoegd aan ons assortiment; de Herschel California en Colorado. Deze nieuwe heaters hebben, zoals we gewend zijn van Herschel, een strak design. Hierdoor vallen ze op en springen de heaters meteen in het oog. In deze blog introduceren wij deze twee nieuwe heaters van Herschel en zullen we de specificaties van deze terrasheaters bespreken.

Herschel California

Het eerste nieuwe toestel is de Herschel California. Dit toestel geeft een prettige, aangename warmte zonder dat het veel licht geeft. Dit komt door de carbon lamp die een zachte oranje gloed creëert. De California heeft een wattage van 2000 Watt, is in drie kleuren verkrijgbaar (zilver, goud en zwart) en valt met zijn unieke design natuurlijk direct op.

De behuizing van het toestel is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Daarnaast is het ronde design van de heater uniek in de markt en zorgt direct voor een strak design. Het toestel is daarbij van enkele specificaties voorzien wat dit toestel nog unieker maakt. De terrasheater is namelijk standaard voorzien van een dimmer. Daarbij wordt er een afstandsbediening geleverd zodat u de heater in twee standen kunt dimmen. Tevens is er een timerfunctie geïntegreerd in het toestel.

De Herschel California is geschikt voor overkappingen, veranda's, serres en andere buitenruimtes. De terrasheater verwarmt een oppervlakte van ongeveer negen vierkante meter. De heater heeft een snoer van twee meter, is IP65 gekeurd en kan daardoor tegen weer en wind. Bij de levering ontvangt u de volgende onderdelen: de heater, afstandsbediening, twee meter snoer, beugel voor wandbevestiging en een gebruiksaanwijzing.

Herschel Colorado

Het andere nieuwe toestel van Herschel is de Herschel Colorado. De Colorado geeft net als de California een prettige warmte zonder dat het fel rood licht geeft. Ook in dit toestel zit een carbon lamp waardoor er zachter licht van het toestel komt. De Herschel Colorado is uitgevoerd in 2500 Watt en verkrijgbaar in het zwart.

De behuizing van het toestel is net als de California gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. De terrasheater is in twee verschillende versies verkrijgbaar, namelijk zonder afstandsbediening met een aan/uit functie of met afstandsbediening. De versie met afstandsbediening is daarbij voorzien van een dimmer die met de afstandsbediening in vier standen in te stellen is.

De Herschel Colorado is geschikt voor overkappingen, veranda's, serres en andere buitenruimtes. De heater verwarmt een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante meter. De heater is IP55 gekeurd en kan daardoor tegen weer en wind. Bij de levering ontvangt u naast de heater ook een beugel voor wandbevestiging, een gebruiksaanwijzing en een afstandsbediening als u voor deze optie gekozen hebt.

Assortiment

De nieuwe toestellen van Herschel zijn vanaf heden toegevoegd aan de website en zijn direct verkrijgbaar. De levertijd voor deze terrasheaters bedraagt drie tot vier werkdagen. Bekijk ook eens onze productpagina's voor meer informatie.