Bent u in de winter jarig? Of viert u graag oud en nieuw met vrienden? Allemaal hartstikke leuk natuurlijk die visite binnen, maar het liefst vieren we onze verjaardag of een feestje buiten in de warmte van de zon. In de winter zal dit toch een lastig verhaal worden. Terrasheater.nl heeft hier echter een oplossing voor; maak gebruik van een patioheater of een loungeheater!

Met een patioheater of loungeheater creëert u een hoop warmte buiten, waardoor het feestje buiten gewoon lekker verder kan gaan. Er is natuurlijk nog wel een lekkere dikke trui nodig om het niet koud te krijgen. De loungeheater zal er vervolgens voor zorgen dat er een aangename warmte rondom wordt uitgestraald.

Loungeheater

Een groot voordeel van een loungeheater is de hoogte van dit toestel. Doordat de brander van de heater op ongeveer 1,30 meter zit, wordt de warmte uitgestraald op zithoogte. Zo kunt u buiten aan de tafel genieten van de warmte die op de juiste plek terecht komt en ook beter voelbaar zal zijn. Door de geringe hoogte zal de heater ook minder ruimte in beslag nemen.

De heater geeft niet alleen warmte op zithoogte, maar is door deze hoogte ook nog eens geschikt om onder een overkapping te plaatsen. Er is namelijk vaak voldoende afstand tussen een loungeheater en het plafond van de overkapping. De brander heeft een vermogen van 11kW en is achter een rooster geplaatst voor de veiligheid. Zo wordt aanraking namelijk voorkomen. Voor de veiligheid zit er ook een omvalbeveiliging op de heater. Mocht de heater onverhoopt omvallen, dan zal de heater zichzelf direct uitschakelen.

De loungeheater heeft daarnaast een wielset aan de onderkant waardoor deze ook nog eens makkelijk te verplaatsen is. Tot slot zijn alle onderdelen geschroefd waardoor u eenvoudig een onderdeel kunt vervangen wanneer dit nodig is.

Loungeheater Zwart

Loungeheater Zwart

Patioheater Tino Zwart

Patioheater Tino Zwart

Patioheater

Een patioheater zorgt voor warmte op een andere hoogte. Doordat de brander hier op een hoogte zit van ongeveer 1,90 meter, zal deze warmte direct voelbaar zijn wanneer u bij de heater staat. Deze heater is dus ideaal als u samen met wat vrienden in de tuin staat.

Door de hoogte van deze heater is deze niet geschikt om onder een overkapping te plaatsen. Er blijft te weinig ruimte over tussen de brander en het plafond van de overkapping waardoor oververhitting als snel mogelijk is. De heater heeft een kracht van 12 kW en zal daardoor een aangename warmte geven. Met de traploos regelbare knop op het toestel stelt u zelf de warmte in. Ook op deze heater zit een omvalbeveiliging zodat de heater zichzelf direct uitschakelt zodra deze omvalt.

Daarnaast heeft ook de patioheater een wielset waardoor u deze gemakkelijk door de tuin kunt rijden. Bij deze heater is alles gepopnageld waardoor het wat lastiger wordt om bepaalde onderdelen te vervangen. Bij de branderkop kunt u echter gemakkelijk alles los schroeven.

  1. Patioheater Tino Zwart Nederland
    Patioheater Tino Zwart Nederland

    Éen van de eerste vrijstaande terrasstralers op gas die uit is gekomen voor de horeca en nog steeds veruit de meest populaire.

    Deze heater is alleen te gebruiken in Nederland

    € 219,00 Incl. BTW

Beide heaters zijn erg prettig om toe te passen wanneer u langer buiten wilt genieten. De heaters verwarmen rondom het toestel ongeveer één tot 1,5 meter diep. Als u rondom het toestel zit of staat, kunt u genieten van een aangename warmte. Kortom, een echte aanrader wanneer u toch dat feestje in de winter buiten wilt vieren.