Weet u niet wat u nodig hebt om uw terras te verwarmen? Bent u op zoek naar één of misschien wel meerdere terrasheaters? Hebt u een prachtige overkapping gebouwd, maar weet u niet of u daar een elektrische heater of een gasheater moet ophangen? Kortom, zit u vol met vragen en komt u er niet uit? Schroom dan niet om ons advies op maat formulier in te vullen. Wij geven u graag advies voor uw terrasverwarming.

Advies op maat

Een belangrijk onderdeel op onze website is de mogelijkheid tot advies voor terrasheaters. Middels ons advies op maat formulier, kunnen wij u een gericht advies geven over het plaatsen van heaters. Hierbij kunt u gemakkelijk aangeven hoe groot uw terras is en of u enkele voorkeuren hebt, zoals het plaatsen van een elektrische heater of gasheater. Tevens kunt u aangeven of u hierover contact wil per mail of telefonisch. In het geval van telefonisch contact kunt u ook aangeven wanneer wij u het beste kunnen bereiken.

Bij het invullen van het advies op maat formulier, willen wij u adviseren om het gehele formulier in te vullen. Hoe completer de gegevens, hoe gerichter het advies zal zijn dat wij kunnen geven. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, is het toevoegen van enkele foto's zeker aan te raden. Hiermee hebben wij een beter zicht op de situatie en kunnen wij met meer zekerheid zeggen wat in uw situatie geschikt is. Mochten er geen foto's beschikbaar zijn, omdat bijvoorbeeld de overkapping of veranda nog gebouwd moet worden, kunnen wij ook veel met een schets of bouwtekening.

Vrijblijvend advies

Het toesturen van het advies op maat formulier en het advies dat daarop volgt is compleet vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Wij denken graag met u mee en sturen u bovendien graag een vrijblijvende offerte toe zodat u zicht krijgt op de kosten die het plaatsen van een terrasheater met zich mee brengt.

Showroom

Contact

Uiteraard is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Wij staan u graag te woord en kunnen u ook op deze manier adviseren. Ten slotte is er ook nog de mogelijkheid om bij ons in de showroom de heaters te komen ervaren. Op deze manier krijgt u niet alleen een goed advies, maar kunt u zelf de warmte van de heaters voelen. Wij raden u hierbij aan om van tevoren te bellen en een afspraak te maken. Zo bent u ervan verzekerd dat er iemand aanwezig is die u te woord kan staan. Bekijk hiervoor onze contactgegevens.