Fysieke winkel met showroom

Showroom

Wij hebben een eigen winkel met een showroom. Onze showroom hangt vol met de verschillende terrasheaters die wij op onze webshop hebben staan. Hiermee hebben wij de grootste showroom van Nederland. U bent van harte welkom om deze heaters eens te komen bekijken en te ervaren. Hier hebben we verschillende opstellingen geplaatst zodat u zowel de opbouw heaters kunt ervaren als een inbouw variant. Bij ons is er de mogelijkheid om vrijwel alle elektrische heaters uit te proberen en de warmte eens echt te ervaren. Helaas kunnen we om veiligheidsredenen de gasheaters niet aanzetten, maar deze kunt u wel bekijken. Onze specialisten staan daarnaast voor u klaar om u van een vrijblijvend advies te voorzien en kijken graag met u mee naar uw situatie. Hiervoor raden wij u aan om een bouwtekening of enkele foto's van de situatie mee te nemen zodat de specialist ook echt naar uw situatie kan kijken. Onder het genot van een kopje koffie of thee zal een van onze specialisten u een specifiek advies geven en verschillende opties uiteen zetten voor u. Bijkomend voordeel is dat u bij dit advies direct de verschillende opties kunt ervaren, zodat u zelf ook voelt wat voor warmte de terrasheater geeft. Samen kijken we naar een oplossing en nemen wij uw wensen mee in ons advies. 

Locatie

De grootste showroom van Nederland is gelegen in Heeswijk-Dinther. U kunt ons vinden aan de Retselseweg 6 naast de technische groothandel. Voor onze openingstijden verwijzen wij u graag naar onze contact pagina. Wanneer u graag eens komt kijken in onze showroom is het raadzaam om, voordat u een bezoek brengt, even telefonisch contact te hebben met ons. Zo weet u zeker dat de specialist aanwezig is en het toestel waar u geïnteresseerd in bent ook in de showroom aanwezig is.

Bestelling ophalen

Als u een bestelling via de webshop hebt geplaatst, kunt u deze ook in onze winkel afhalen. Dit kunt u ons telefonisch of per mail laten weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet wordt klaargezet voor u en brengen u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.