Solamagic S1 2000 Watt actieset

Terug van weggeweest is de Solamagic S1 2000 Watt actieset. Deze actie omvat de complete set van de Solamagic S1 2000 Watt bestaande uit de 2000 Watt heater, een dimmodule en de afstandsbediening. In deze blog zullen wij u een korte uitleg geven wat deze actie precies inhoudt en waarom het voor u interessant is.

Solamagic S1 2000 Watt actieset

Zoals gezegd bestaat de Solamagic S1 2000 Watt actieset dus uit een Solamagic S1 2000 Watt heater, een dimmodule die aangesloten kan worden op het toestel en een afstandsbediening. Met deze actieset heeft u dus direct, voor een scherpe prijs, een complete set in huis. Zo kunt u niet alleen van het volle vermogen genieten, maar kunt u de heater ook nog eens traploos dimmen tot 30% van het vermogen.

De Solamagic S1 2000 Watt verwarmt een oppervlakte van ongeveer drie bij drie meter (onze ervaring) bij een ophanghoogte van 2,50 meter. Iedere situatie is hierin anders en het verwarmde oppervlakte kan dan ook variëren door bijvoorbeeld weersinvloeden, ophanghoogte etc. De heater kan hierbij opgehangen worden tot een maximale hoogte van 2,60 meter. Hoger ophangen kan ook, maar hierdoor zal voelbare warmte op zithoogte minder zijn.

Dimmodule

Door de toevoeging van de dimmodule aan het toestel, kunt u de heater traploos dimmen. Dit gebeurt middels de afstandsbediening die hier ook bij meegeleverd wordt. De dimmodule wordt aan de heater gemonteerd waardoor de heater wat breder wordt. Dit is ook te zien op bovenstaande afbeeldingen. Links ziet u de actieset waar de dimmodule op gemonteerd is, rechts ziet u de heater zonder dimmodule. Nadat u de heater hebt gemonteerd wordt deze met een stekker aan het toestel gekoppeld en kunt u de heater gaan dimmen. Dit wordt vrij eenvoudig gedaan door de afstandsbediening te koppelen met de dimmodule. Wanneer dit gedaan is, kunt u met één druk op de knop de heater aan en uit zetten. Door dezelfde knop ingedrukt te houden, kunt u de heater harder en zachter laten stralen.

Solarstar lamp

De heater heeft een bijzondere lamp in het toestel zitten. De zogenoemde Solarstar lamp zorgt ervoor dat het licht sterk gereduceerd wordt, maar dat er toch meer dan voldoende warmte vanaf komt. Door de speciale coating die op de lamp zit, geeft de heater een zacht rood licht in tegenstelling tot de soms verblindende oranje lampen die ook leverbaar zijn. Hierdoor wordt het een stuk aangenamer om onder een heater te gaan zitten. De lamp in de heater gaat daarbij ongeveer 5000 branduren mee.

Naast deze speciale lamp heeft de heater ook een softstarter ingebouwd waardoor de piekspanning van het toestel opgevangen wordt. Dit is met name prettig wanneer u al het een en ander op de stroomgroep aangesloten hebt. Daarnaast is de heater ook nog eens IP44 beschermd waardoor deze vrij in de regen kan hangen.

Tot slot is de Solamagic S1 2000 Watt actieset verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk wit (RAL 9010), nano-antraciet en titanium. Kortom, met deze heater en actieset weet u zeker dat u uw avonden buiten kunt verlengen.