De zomer is hét terrasseizoen voor de horeca. Aangename temperaturen in combinatie met het zonnetje zorgen ervoor dat veel mensen gezellig genieten van een hapje en drankje op het terras.
Maar na een aantal warme zomermaanden doet de herfst weer haar jaarlijkse intrede. En begint het buiten fris te worden. Dit is het teken dat het terrasseizoen weer ten einde loopt. Of toch niet?

Verleng het terrasseizoen met terrasverwarming

Wilt u de warmte van de zomer langer vasthouden op uw terras? Verleng dan het terrasseizoen snel en eenvoudig met terrasheaters. En maak van uw zomerterras een gezellig en knus winterterras. Met terrasheaters voelt het alsof u gewoon nog heerlijk in de zon zit. U merkt vrijwel niets van de koude temperaturen buiten. Uw gasten genieten langer van alles wat uw hotel, restaurant of café te bieden heeft.

Dé heater voor de horeca: de Etherma Solid

Ideaal voor horecagelegenheden is de Etherma Solid. Of het nu voor een restaurant, café of bar is: deze terrasheater verwarmt snel en eenvoudig uw terras. Deze terrasheater past op alle vlakken perfect thuis in uw horecaterras.

Snel een warm terras

De Etherma Solid is een elektrische infraroodverwarming. De directe straling van de heater zorgt voor directe warmte. Merkt u dat uw gasten het koud krijgen? Zet de terrasverwarming aan en u heeft uw terras aangenaam verwarmd. En uw gasten kunnen langer blijven genieten op het terras.

Verwarm tot 18 m2 op 1 stroomgroep

Een groot voordeel van de Etherma Solid 1800 watt is de mogelijkheid om twee heaters aan te sluiten op één stroomgroep (3600 watt). Het enige dat u hier voor nodig heeft is een een C- karakteristiek zekering. Maar dit is relatief eenvoudig te (laten) installeren.

Voor plafond, wand en parasol

De Etherma Solid is met beugels eenvoudig te bevestigen aan plafond, wand of parasol. Standaard wordt de Solid geleverd met een wand-/plafondbeugel. Tijdelijk wordt de baleinbevestiging voor de parasol ter waarde van €24,95 gratis meegeleverd.

Strak design terrasverwarmer

Niet alleen is deze terrasheater erg praktisch, hij is ook aangenaam voor het oog. De heater heeft een strak design en is nano-antraciet van kleur. De eenvoud van het design zorgt ervoor dat deze heater stijlvol en tijdloos is.

Etherma Solid 1800 Watt

Sfeervolle verlichting

Naast warmte geeft de Etherma Solid terrasheater een zachte en warme oranje verlichting dankzij de Low Glare lamp. Daarnaast staat de kleur oranje voor warmte, zonneschijn en enthousiasme. De heater geeft naast de letterlijke warmte, ook een warme uitstraling aan uw terras!

Beschermd tegen waterstralen

In de herfst en winter kan er wel eens een bui vallen en het zou te veel tijd en moeite kosten om iedere keer de terrasheaters naar binnen te moeten halen. Met de Etherma Solid is dit niet nodig deze is bestand tegen waterstralen (IP65).

Conclusie

De Etherma Solid terrasheater maakt van uw zomerterras een heerlijk verwarmd winterterras. De voordelen:

  • Direct warmte
  • Sfeervolle en zachte verlichting
  • Beschermd tegen waterstralen (IP65)
  • Twee heaters op één stroomgroep aan te sluiten,
  • Voor wand, plafond en parasol

Etherma Solid 1800 Watt kopen

Heeft u interesse in de Etherma Solid terrasheater?

Hier vindt u productinformatie en kunt u een bestelling plaatsen.

Voor persoonlijk advies kunt u altijd bellen (0413 724992) of mailen (info@terrasheater.nl)!