Geniet langer van buiten met een terrasverwarmer met verlichting

Als de avonden koeler worden, wilt u nog steeds kunnen genieten van uw buitenruimte zonder de kou te ervaren. De Bromic Eclipse Smart-Heat terrasverwarmer is de ultieme oplossing voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een verwarmingssysteem dat niet alleen krachtig is, maar ook elegant en onopvallend. En het mooiste, deze terrasverwarmer geeft geen tot nauwelijks licht bij het verwarmen. Maar u heeft wel de mogelijkheid om extra sfeer te creëren met de ingebouwde verlichting.

Terrasverwarmer met verlichting voor de sfeer. Niet voor het verwarmen.

Bij het creëren van een gezellige sfeer op uw terras is het belangrijk dat de verwarming niet verblindend is. De Bromic Eclipse Smart-Heat terrasverwarmer straalt nauwelijks licht uit tijdens het verwarmen, waardoor u kunt genieten van de warmte zonder afgeleid te worden door rood licht. Of u nu een romantisch diner organiseert of een levendige cocktailavond, deze terrasverwarmer past perfect bij elke gelegenheid. En mocht u toch boek willen lezen of uw gezelschap beter willen zien. Dan heeft de u de mogelijkheid om nog meet sfeer te bepalen met de ingebouwde LED verlichting.

Terrasverwarmer met verlichting voor de sfeer - Bromic Eclipse Smart-Heat dimbare LED-verlichting

Een uniek ontwerp met hoogwaardige afwerking

Een eyecatcher op uw terras

De Bromic Eclipse Smart-Heat is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken deze terrasverwarmer tot een echte eyecatcher. De matzwarte behuizing voegt een vleugje elegantie toe aan uw terras, terwijl de slanke keramische voorplaat het geheel een moderne uitstraling geeft. Met zijn flexibele montagehoogtes past de Bromic Eclipse Smart-Heat perfect bij elke situatie.

Terrasverwarmer met verlichting voor de sfeer - Bromic Eclipse Smart-Heat

Creëer de gewenste sfeer met de dimbare LED-verlichting

Ontdek de perfecte balans tussen sfeer, stijl en functionaliteit

De Bromic Eclipse Smart-Heat terrasverwarmer is niet alleen een warmtebron, maar biedt ook verlichting voor uw buitenruimte. De ingebouwde LED-verlichtingsrail kan worden gedimd om de gewenste ambiance te creëren. Met de handige draadloze afstandsbediening kunt u eenvoudig de warmte- en lichtdekking aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u met één druk op de knop de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid.

Veilig voor onder een overkapping

Dankzij de mogelijkheid om deze terrasverwarmer met verlichting op verschuilende hoogtes van het plafond te hangen. Is de Bromic Eclipse Smart-Heat uitermate geschikt om ook op te hangen onder overkappingen die gevoeliger zijn voor warmte. Zoals onder een polycarbonaat dak, doek of hout.

terrasheater hoog terrasheater.nl

Daarnaast kan deze heater grote hoogtes overbruggen dankzij de verschillende ophangbeugels. Zo kan de heater 20 centimeter van het plafond worden gemonteerd (de minimale noodzakelijke afstand), 60 centimeter of zelfs 120 centimeter. Aangezien de optimale hoogte van de heater 2,40 meter bedraagt, kan u deze heater doeltreffend ophangen in ruimtes met een hoogte van tot 3.60 meter. Dankzij de beugel van 1,20 meter bereikt u dan tocht de ideale ophanghoogte.

Advies op maat en showroomervaring - vertrouw op onze expertise

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor een terrasverwarmer belangrijk is. Daarom bieden we advies op maat om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing vindt die past bij uw behoeften en budget. Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit en het design van de Bromic Eclipse Smart-Heat. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Bromic Eclipse Kopen

De Bromic Eclipse en Eclipse Portable zijn beschikbaar bij Terrasheater.nl! Bestel en geniet van deze unieke terrasverwarmer.

  1. Bromic Eclipse Smart-Heat
    Bromic Eclipse Smart-Heat

    Beleef het buitenleven als nooit tevoren! Met de Bromic Eclipse Smart-Heat.

    Een echte sfeermaker met een uniek design in een topklasse kwaliteit afwerking. Met volledige controle over warmteafgifte en licht. Toepasbaar in iedere omgeving dankzij de diverse bevestigingsmogelijkheden.

     

    € 3.285,00 Incl. BTW
  2. Bromic Eclipse Smart-Heat Portable
    Bromic Eclipse Smart-Heat Portable

    Beleef het buitenleven als nooit tevoren! Met de Bromic Eclipse Smart-Heat Portable.

    Een echte sfeermaker met een uniek design in een topklasse kwaliteit afwerking. Met volledige controle over warmteafgifte en licht. Toepasbaar in iedere omgeving dankzij het standaard.

    Te bewonderen in onze showroom

     

    € 4.098,00 Incl. BTW

Meer van Bromic