Bromic creëert innovatieve terrasverwarmers met ongeëvenaarde prestaties en een oogstrelend design. Niet verwonderlijk dat Bromic-verwarmers de favoriet zijn van toparchitecten en -ontwerpers. U vindt ze terug in de meest prestigieuze horecagelegenheden ter wereld. Waarom? Omdat klanten weten dat ze op Bromic kunnen rekenen.

Bromic Klanten

Toparchitecten en -ontwerpers kiezen voor Bromic

De top van de horeca kiest voor comfort en design. Niet verwonderlijk dus dat Bromic-verwarmers de favoriet zijn van toparchitecten en -ontwerpers. U vindt ze terug in de meest prestigieuze horecagelegenheden ter wereld. Waarom? Omdat onze klanten weten dat ze op Bromic kunnen rekenen.

Collectie Bromic Terrasverwarmers

Bromic heeft een uitgebreide selectie Terrasverwarmers. Ieder terrasverwarmer combineert stijl en warmte. Bij Terrasheater.nl kunt u terecht voor dit assortiment online en in onze showroom.

Platinum Smart-Heat™ Electric: Design en warmte in één

De bekroonde Platinum Smart-Heat™ Electric-serie is de perfecte keuze voor designliefhebbers. De slanke, minimalistische verwarmers integreren naadloos in lage ruimtes met een focus op design. Verkrijgbaar in de wit en zwart.

Platinum Smart-Heat™ Electric: Design en warmte in één. In zwart en Wit. Terrasheater.nl

Platinum Smart-Heat™ Gas

Creëer een sfeervolle en comfortabele buitenruimte met de Bromic Platinum Gas-serie. Deze krachtige terrasverwarmer combineert een elegant design met toonaangevende technologie. De Platinum Gas-serie is voorzien van een kenmerkende keramische voorplaat in een strakke zwarte afwerking. De verwarmer ziet er niet alleen geweldig uit, maar projecteert ook snel stralingswarmte tot diep in uw buitenruimte.

Bromic_Platinum_Gas_Terrasheater.nl

Geniet van warmte, ongeacht de wind

De Platinum Gas-serie is bestand tegen windsnelheden tot wel 18 km/u. U en uw gasten blijven dus warm, zelfs op winderige dagen.

Bromic Eclipse Smart-Heat™

De Eclipse Smart-Heat Electric-serie van Bromic is meer dan alleen een terrasverwarmer. Met dimbare LED-verlichting en 3 warmtestanden creëert u de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Ga direct van dineren naar borrelen met een simpele aanpassing!

Bromic Eclipse Smart-Heat Terrasheater.nl

Bromic Eclipse Smart-Heat™ Portable

De Bromic Eclipse Smart-Heat is ook verkrijgbaar in een portable uitvoering met voet.

Bromic Eclipse Smart-Heat™ Portable Terrasheater.nl

Stijlvol en functioneel

De slanke keramische voorplaat en matzwarte afwerking geven de Eclipse Electric een moderne uitstraling. De verwarmer is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld en is direct voelbaar.

Bromic Tungsten Smart-Heat™ Electric

Deze stijlvolle, industriële verwarmer combineert een elegant design met toonaangevende stralingswarmtetechnologie. Geniet van een comfortabele warmte in uw buitenruimte tot 15 m². De Tungsten Electric-verwarmer zorgt voor een gelijkmatige warmtestroom, waardoor u langer kunt genieten van uw terras of balkon.

Bromic Tungsten Smart-Heat™ Electric Terrasheater.nl

Duurzaam en bestendig

De hittebestendige coating en roestvrijstalen constructie maken de verwarmer geschikt voor elke omgeving. U kunt hem dus gerust gebruiken in de tuin, op het terras of onder een overkapping.

Bromic Tungsten Smart-Heat™ Gas: Krachtige warmte voor uw buitenruimte

Deze krachtige stralingsverwarmer verwarmt ruimtes tot wel 20 m² snel en efficiënt. De verwarmer creëert een sfeervolle, rode gloed die uw terras of balkon een warme uitstraling geeft. De windweerstand tot wel 13 km/u zorgt ervoor dat u zelfs op winderige dagen kunt genieten van de warmte.

Bromic Tungsten Smart-Heat™ Gas: Krachtige warmte voor uw buitenruimte Terrasheater.nl

Extra warmte en bescherming

Voor gebieden met weinig vrije ruimte is er een warmtedeflector beschikbaar. Deze accessoire beschermt het montageoppervlak, verbetert de weersbestendigheid en zorgt voor een meer gerichte warmteafgifte.

Bromic terrasverwarmers: de keuze van tophotels

Van de meest luxueuze resorts tot de meest prestigieuze hotels, Bromic terrasverwarmers sieren de buitenruimtes van 's werelds beste accommodaties.

Waarom Bromic?

Bromic garandeert het comfort van uw gasten. Bromic terrasverwarmers combineren:

  • Ongeëvenaarde prestaties: Krachtige, efficiënte verwarming voor een comfortabele temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Elegant design: Stijlvolle, moderne verwarmers die passen bij de esthetiek van uw hotel.
  • Betrouwbare werking: Duurzame, onderhoudsarme verwarmers die u jarenlang probleemloos kunt gebruiken.

Vragen en Advies

Bij het aanschaffen van een heater zijn er meerdere zaken waar u rekening mee dient te houden. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice: 0413-724992 of info@terrsheater.nl

Showroom

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom voor advies en om de toestellen te ervaren. Wij adviseren u hiervoor wel een afspraak te maken. Zodat u gegarandeerd terecht kan en wij u van een gedegen advies kunnen voorzien.