Het merk Bromic staat bekend om een unieke uitstraling. Bromic kent zowel elektrische als gas heaters. Deze terrasheaters zijn ontworpen door Australische ontwerpers en bestaan uit hoogwaardig materiaal. Dat samen zorgt ervoor dat Bromic heaters een hoge kwaliteit hebben.

Waar staat dit merk voor?

Het merk Bromic staat vooral voor: superieur ontwerp, superieure warmte. Zoals hierboven al staat beschreven staat het merk bekend om de uitstraling en kwaliteit van prachtige heaters. Het streven is dan ook voortdurend te streven naar de beste technologie. Een klant met een Bromic heater kan het beamen: het comfort van het systeem en de heater zijn van hoogwaardig materiaal en design.

Assortiment

Het merk Bromic kent diverse soorten heaters. Dat zorgt voor een breed assortiment. Bij Terrasheater.nl kunt u terecht voor dit assortiment.

Bromic Platinum Smart Heat

Deze heater heeft een prachtige uitstraling en geeft geen licht. De heater kan bevestigd worden aan de wand of aan het plafond. En daarnaast is de heater ook geschikt voor inbouw. Verkrijgbaar in de kleur zwart en wit.

Bromic Tungsten Smart Heat Electric

Een hoogwaardige heater met weinig licht. De heater is voorzien van een spiegelreflector waardoor de straling optimaal uitgestraald kan worden. Verkrijgbaar in de kleur wit en zwart.

Bromic Eclipse

Deze heater staat bekend om de prachtige uitstraling. Het is een uniek design met een perfecte kwaliteit. Deze is verkrijgbaar als verplaatsbare heater maar ook voor de wand of plafond.

Bromic Tungsten Smart Heat Gas

In sommige gevallen wordt er gekozen voor een gasheater. Een gasheater is krachtiger dan een elektrische heater. Deze Bromic heeft een robuuste uitstraling en zorgt ervoor dat er genoeg warmte voelbaar is. Verkrijgbaar in aardgas en propaan.

Let wel: bij een gasheater kan een beschermplaat optioneel zijn. In sommige gevallen is het namelijk aan te raden om de heater samen met een beschermplaat te monteren. Meer hierover lezen? Dat kan hier.

Ervaringen klanten met een Bromic heater

De ervaringen welke wij ontvangen van klanten zijn goed. Klanten zijn erg tevreden met het design en de warmte van de heaters. En doordat klanten tevreden zijn, zijn wij dat uiteraard ook!

Uit ervaring spreken wij dat het altijd verstandig is om vooraf advies aan te vragen over een geschikte terrasheater. Bent u geïnteresseerd en wenst u advies te ontvangen? Vraag dit dan hier aan.

Advies aanvragen

Voor het aanschaffen van een heater zijn er meerdere dingen waar u rekening mee kunt houden, meer hierover weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Meer lezen over welke terrasverwarmer de beste is? Dat leest u hier.