Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Neusje van de zalm: de Bromic Platinum Electric

Deze elektrische terrasheater van Bromic behoort tot de top, met een uitgedacht flinterdun ontwerp, Nextrema keramisch glas van Schott en uitvoering in hoogwaardig RVS. De luxe uitstraling maakt deze terrasverwarmer uitermate geschikte voor voor premium locaties, zoals luxe woningen, poolhouses en restaurants.

Bromic ontwerpt en assembleert de heaters in Australië. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring. en onderscheiden zich met krachtige heaters waar veel aandacht is besteedt aan het design. Dit komt goed tot uiting in de Bromic Platinum Electric, één van de laatste toevoegingen aan hun assortiment. De heater is grotendeels uit één stuk RVS geperst, en daardoor zeer goed bestand tegen regen en water (IPX5).

Het warmte-element is gemonteerd achter speciaal getint keramisch glas. Dat heeft vele voordelen. Zo laat het glas weinig tot geen licht door. Ook zet het de straling om in middellange golf, waardoor je zowel convectiewarmte (warme lucht) als stralingswarmte (als bij de zon) hebt. Bij wind of tocht zorgt dit voor minder warmteverlies in vergelijking met een Heatstrip.

Wij adviseren wel deze heater te gebruiken op beschutte terrassen, om te voorkomen dat warmte teveel verwaait. De heater verwarmd een oppervlakte van - afhankelijk van het wattage - zes tot tien vierkante meter. Het speciale Nextrema-glas is van één zijde gebobbeld, waardoor de warmtestraling beter wordt verspreid, en je van alle kanten een aangename warmte ervaart.

De Bromic Platinum Electric is beschikbaar in 2300 of 3400 Watt, in de kleuren wit en zwart. Montage aan wand of plafond is mogelijk, met bijgeleverde kantelbeugel of met apart te bestellen balein of plafond inbouwframe. De warmteontwikkeling achter de heater is beperkt: handig voor montage onder kunststof plafonds of zonneschermen.

Bromic Platinum Electric smart-heat

De heater is standaard niet dimbaar, maar eenvoudig uit te breiden met dimmodule inclusief afstandsbediening.

U bestelt de Bromic Platinum Electric eenvoudig bij Terrasheater.nl. We kunnen u helpen bij het kiezen van de geschikte uitvoering en adviseren bij plaatsing en montage van de terrasverwarming.