Wanneer het buiten afkoelt is het snel minder comfortabel in uw tuin, veranda of onder uw overkapping. Dit is eenvoudig te verhelpen. Met een terrasverwarmer heeft u snel weer warmte en comfort. Zo geniet u nog mooi van een paar uurtjes extra in uw tuin. Maar hoe vindt u de beste terrasverwarmer merken. Wij geven u een top 3 beste terrasverwarmer merken van korte golf stralers. En een top 4 beste terrasverwarmer merken van lange golf stralers.

Wat zijn de beste terrasverwarmer merken?

Wat de beste terrasverwarmer voor u is, hangt af van uw en uw terras. Het heeft te maken met uw voorkeur qua design. Maar ook met het soort terras dat u heeft. Betreft het een open of een gesloten situatie. Of een situatie die is af te sluiten. Welke oppervlakte wenst u te verwarmen. Wat is de gewenste en mogelijke ophanghoogte? Meer informatie hierover leest u in het artikel: Welke terrasverwarming is het beste? Dit artikel is met name gericht op bovenstaande vragen. En helpt u inzicht te geven  welke terrasverwarmer het beste is voor uw situatie vanuit een technisch oogpunt. Zoals de soort terrasverwarmer kort, midden of lange golf. En het benodigd vermogen uitgedrukt in wattage.

In dit artikel richten wij ons op de beste terrasverwarmer merken. Dus heeft u helder wat u nodig heeft aan technische specificaties. Geven wij hier de beste merken terrasverwarmer weer.

Top 3 Beste Merken Terrasverwarmer

Niet iedere uitgangssituatie is hetzelfde. Daarom kan er ook niet zomaar worden aangegeven wat de beste terrasverwarmer. Wel kunnen we aangeven wat de beste merken terrasverwarmers zijn binnen iedere soort. Aangezien terrasverwarmer bestaan uit een behuizing en een warmte element. Gaan wij bij de beste merken uit van de terrasverwarmers die voorzien zijn van de beste lamp en isolatie combinatie.

Hoe vind je de beste lamp / isolatie combinatie

Omdat de lampen sterk kunnen verschillen qua licht afgifte. Kunt u die het beste vergelijken in een showroom. Dan ziet u de verschillende lampen en licht afgiftes. De behuizing vergelijken gaat iets makkelijker. Wanneer namelijk een lamp minder geïsoleerd is dient deze verder van het plafond te hangen. Zeker wanneer er sprake is van een mogelijk brandbaar plafond. Een plafond zoals polycarbonaat of een doek. Slecht geïsoleerde terrasverwarmers moeten dan wel tot een meter van het plafond worden opgehangen. Dit vindt u terug in de gebruiksaanwijzing van de betreffende terrasverwarmer. Of u kijkt in de beschrijving of de terrasverwarmer geschikt is voor zowel het plafond al de wand. Wordt er standaard geen plafondbeugel meegeleverd dan is dit ook vaak een teken.

Terrasverwarmer Top 3: korte golf infrarood stralers

De korte golf terrasverwarmer zijn voor open en gesloten ruimtes te gebruiken. Kenmerkend aan deze kort golf stralers is het rood-oranje licht. Vroeger was dit licht erg fel. Tegenwoordig zijn deze terrasverwarmers er in verschillende uitvoeringen. Waarbij de lamp is voorzien van een speciale coating. Deze coating reduceert het licht zonder afbreuk te doen aan de warmteafgifte.

Binnen deze categorie zijn de beste merken op alfabetische volgorde:

  1. Burda
  2. Solamagic
  3. Tansun

Terrasverwarmer Top 4: lange golf infrarood stralers

De lange golf infrarood terrasverwarmer zijn vooral geschikt voor beschutte en gesloten ruimtes. Zoals serres, tuinkamers en terrassen die volledig zijn af te sluiten. Kenmerkend aan deze lange golf stralers is dat ze geen of nauwelijks licht afgeven.

Binnen deze categorie zijn de beste merken op alfabetische volgorde:

  1. Burda
  2. Bromic
  3. Heatscope
  4. Heatstrip

Vragen over de beste merken terrasverwarmer

Hopelijk heeft dit artikel u verder geholpen bij het vinden van de beste merken terrasverwarmers. Mocht u er niet uitkomen. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Bel of mail vrijblijvend met onze klantenservice: 0413 - 724992. Wij kijken en denken graag met u mee.

Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier zijn verschillende werkende modellen te bewonderen en te ervaren. Hier bent u ook van harte welkom voor een passend advies.