Er zijn veel verschillende soorten terrasverwarming te verkrijgen, zowel op gas als op elektriciteit. Welke terrasheater moet u kiezen? Mogelijk weet u niet welke heater het meest geschikt voor uw terras, overkapping of veranda. Dan adviseren onze experts u graag! Dag in dag uit zijn wij bezig met terrasheaters. Daardoor hebben wij veel kennis opgedaan over terrasverwarming. Wij weten precies welke heaters het beste ingezet kunnen worden in uw situatie.

Een advies op maat

Natuurlijk staan wij u graag telefonisch te woord, maar u kunt ook online om advies vragen. Op onze "Advies op maat"-pagina kunt u de nodige gegevens invullen. Op basis hiervan sturen  wij u zo snel mogelijk een passend advies en bijbehorende vrijblijvende offerte toe.

Naast de afmetingen van het terras kunt u uw voorkeuren voor de bevestiging en de brandstof doorgeven. Om ons een duidelijk beeld te geven, vragen wij u om een aantal foto's en een bouwtekening of schets van het terras mee te sturen. Zo kunnen inschatten wat er verwarmd moet worden en waar de heaters gemonteerd kunnen worden.

> vraag een advies op maat aan voor uw terrasverwarming

Gasheaters van Schwank
Gasheaters van Schwank

Bepaal hoeveel ruimte verwarmd moet worden

Voor het bepalen van de te verwarmen ruimte kunt u nagaan wat er precies verwarmd moet worden. Bijvoorbeeld: een overkapping van 5 bij 4 meter, dus 20 vierkante meter, is al een flink terras, vooral als u alles wilt verwarmen. De ervaring leert ons dat slechts een deel van het terras verwarmd dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een loungehoek, tafel of een zitje. Zo'n loungehoek is vaak niet groter dan 3 bij 3 meter. Deze ruimte is makkelijker te verwarmen dan de eerder genoemde 20 m². Op de pagina Advies op maat kunt de totale afmetingen én de te verwarmen m² aangeven.

Kies welke terrasheater functies u wilt gebruiken

Om het plaatje compleet te maken kunt u al aan ons doorgeven welke extra functies u wilt gebruiken met de terrasverwarming. Bij zowel elektrische als gas-terrasverwarming is het bijvoorbeeld mogelijk om de terrasheater aan en uit te zetten met een afstandsbediening, te dimmen, of zelfs aan te sluiten op domotica. Al deze wensen kunt u hier aan ons doorgeven.

Ervaar de terrasheaters in onze showroom

Mocht u naar aanleiding van ons advies nog vragen hebben, of de terrasverwarming graag zelf ervaren, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier hebben we een groot deel van ons assortiment hangen en kunt u de warmte ervaren en de diverse soorten terrasverwarmers bekijken. Natuurlijk kunnen wij u in de showroom alle ins en outs vertellen over de verschillende terrasheaters.

Bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Het is aan te raden om een afspraak te maken met een van onze specialisten, zodat u zeker bent dat u door de juiste persoon te woord gestaan kunt worden.