Warmte in de partytent met een partytentheater.

Warmte in de partytent met een partytentheater.

Wanneer u buiten een feestje of een barbecue heeft onder een partytent kan het aangenaam zijn om een partytentheater op te hangen. Hiermee verwarmt u namelijk eenvoudig de ruimte om een grote tuintafel met stoelen erom heen.

Onze partytentheaters zijn eenvoudig te plaatsen, middels een beugel aan de tentstokken of door een ketting in de nok van de tent op te hangen. Zo kunt u zelf bepalen waar en hoe hoog de heater komt te hangen.

De Eurom partytentheater is voorzien van een handige trekschakelaar, zodat u niet op hoeft te staan uit uw stoel. De warmtelamp loopt rond en verwarmt zo aan alle kanten. De 1500 Watt heater verwarmt met twee lampen, welke afzonderlijk te schakelen zijn. Hierdoor kunt u kiezen voor 650 Watt of 1500 Watt.

Bent u naast warmte opzoek naar een mooie heater, dan raden wij u de Sediamo partytentheater aan. Deze ronde heaters zijn namelijk verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: antraciet, ecru en vrolijk rood. Op deze manier heeft u niet alleen warmte, maar ook iets voor het oog.

De partytentheaters zijn ideaal als bijverwarming, want ze zijn eenvoudig op te hangen en aan te sluiten en makkelijk in het gebruik. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. Een dergelijke veelzijdige heater is namelijk al verkrijgbaar vanaf € 79,-.





  1. Eurom Partytent Heater
    Eurom Partytent Heater
    Deze Eurom warmtelamp bezorgt u binnen enkele seconden een warme partytent. De krachtige lamp geeft een heerlijke warmte en is ideaal voor de koele nazomerdag of frisse voorjaarsavond. U kunt de warmte zelf bepalen door middel van het twee-standen trekkoord (750-1500 Watt).
    € 59,00 Incl. BTW