Wilt u een natuurlijke warmte op uw terras, veranda of balkon, dan is de 121 terrasheater van Alke wellicht iets voor u. De terrasheaters op aardgas of propaan van dit gerenommeerde merk zorgen voor een aangename en gelijkmatige warmte voor u en uw gasten.

De Alke 121 terrasheater kenmerkt zich door de goede kwaliteit en de gunstige prijs. Zowel de aardgas- als de propaanuitvoering is voorzien van een thermo-elektrische beveiliging. Hierdoor waaien ze minder snel uit. Bovendien zijn ze leverbaar in een handbediende of elektrisch bediende uitvoering. Ze hebben een hoog rendement en een laag gasverbruik (0,5 – 0,9 m3/h, afhankelijk van het vermogen). Door de comfortabele en directe warmte zijn ze uitermate geschikt voor zowel het privé als het horeca terras.
Vertel ons uw wensen en wij maken graag een offerte op maat voor u!

Onderdelen en accessoires voor Alke 121

Wij kunnen voor vrijwel ieder merk terrasverwarmer originele accessoires en onderdelen leveren. Geef ons het merk, type en aanschafjaar door en wij zoeken het onderdeel voor u op. In de meeste gevallen hebben wij deze zelfs op voorraad.
Voor de Alke heaters kunnen wij u tal van accessoires aanbieden, zoals een gasstraat afscherming ter verfraaiing van uw toestel en ter bescherming van het elektronische gedeelte. Of wat te denken van een voor-gemonteerde stekker-set welke er voor zorgt dat u het toestel met het grootste gemak elektronisch kunt aansluiten.

Wordt de terrasheater hoog op de muur, vlakbij het plafond geplaatst, dan is het raadzaam om een beschermplaat te plaatsen om het plafond te beschermen tegen de hitte. De Alke beschermplaat type 121 is gemaakt van RVS en een zwarte poedercoating wat u een lange levensduur garandeert. In het geval van wandplaatsing worden hier op maat gemaakte steunen bij geleverd en wanneer u hem direct aan het plafond gaat bevestigen dan wordt deze geleverd inclusief plafond montage bussen.

Alke 121 dimmen

Wanneer u uw terras ook in de winter wilt verwarmen dan kan het prettig zijn om de heater te kunnen regelen. Het is niet verstandig om dit met de brander te regelen. Om roetvorming te voorkomen en de levensduur van het branderbed te verlengen adviseren wij om een bypass aan te laten brengen door een erkend installateur. Hij brengt een kraantje aan waarmee u de gastoevoer kunt reduceren. In een hoog of een laag stand dit bied u de mogelijkheid om uw terras ook in de winter behaaglijk te verwarmen. Desgewenst kan dit zelfs met een afstandsbediening. Ideaal voor de horeca! Ook hier informeren wij u hier graag over en maken wij graag een offerte op maat.

Garantie en retouren

  • Wanneer uw bestelling beschadigd bij u aankomst, accepteer het dan niet, maar laat de bezorger deze weer meenemen.
  • Standaard heeft u 12 maanden garantie bij normaal gebruik
  • Bent u niet tevreden, stuur het product dan in de originele verpakking met een kopie van de factuur retour.
  • Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geruild worden
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent!