Terrasverwarming Utrecht
Wij brengen graag wat extra warmte naar Utrecht!

De stad met zijn Dom en met zijn werfkelders aan de Oudegracht. De stad waar het heerlijk is om nog even buiten na te zomeren, nog even te genieten van de Utrechtse gezelligheid. Dat verdiend een verlenging van de avond en wij kunnen u hierbij helpen.

Utrecht met zijn mooie binnenstad, heeft alles in huis om de gezelligheid te bieden aan zijn gasten en aan de echte Utrechter. De mooie cafés en kroegjes hebben alles in huis om de gastvrijheid te laten proeven. Maar daarnaast is het zonde om u zelf op te sluiten bij een mooie zomeravond in de horeca gelegenheid wanneer u ook kunt genieten van de Oudegracht of van de Domtoren terwijl u lekker een drankje doet op een verwarmd terras.

Wij willen u als horeca uitbater daarbij graag ondersteunen. Door het verzorgen van een op maat gesneden offerte welke wordt samengesteld door een specialist op zijn vakgebied. Terrasheater.nl werkt samen met gerenommeerde partners op gebied van professionele terrasverwarming. Wij hebben de mogelijkheid om bij u in Utrecht onze partner langs te sturen voor een op maat gesneden offerte passende bij uw horeca gelegenheid.

Door het plaatsen van terrasverwarming breidt u uw horeca gelegenheid met een minimum aan investering met de nodige vierkante meters uit. De tijd die het u kost is ook minimaal. Onze adviseur wil graag een blik werpen op uw terras, en wellicht een kijkje nemen bij het centrale aansluitpunt om te kijken wat de mogelijkheid is. Misschien heeft u nog een kop koffie voor hem, en hij zal zorg dragen dat de juiste gegevens bij ons terecht komen.

Deze gegevens verwerken wij weer in een keurige offerte voorzien van afbeeldingen, specificaties, en wanneer gewenst arbeidsloon.

Het is vervolgens aan u of u akkoord gaat met ons voorstel, en wanneer dit het geval is zijn wij ervan overtuigd dat u de gewenste warmte naar Utrecht haalt.

Extra aandachtspunten en voordelen zijn:

  • Aantal vierkante meters van uw horeca gelegenheid per direct uitgebreid.
  • Mensen op uw terras wat uiteraard zeer uitnodigend is.
  • Ook voor de standvastige roker de gelegenheid om naar uw gelegenheid te komen.
  • Mogen wij u er op wijzen dat het gasverbruik niet in verhouding staat met de extra omzet welke u kunt genereren.
  • Eventueel de mogelijkheid om het gefaseerd te implementeren
  • Uiteraard een breed scala te kiezen zowel elektrisch als op aard/propaangas.
  • En ook aan onderhoudscontracten is gedacht.

U staat aan de vooravond van een warm terras!

Wij horen graag van u.