Terrasverwarming Rotterdam
Wij brengen graag wat extra warmte naar Rotterdam!

Rotterdam heeft een bruisende en moderne binnenstad. Als horeca-ondernemer wilt u natuurlijk het beste voor uw klanten. Tijdens zomeravonden kunt u het uw klanten extra comfortabel maken door het plaatsen van terrasverwarming. Uw terras is tot in de late uurtjes behaaglijk en aantrekkelijk voor gasten. Daarnaast voelt de rokende gast zich gerespecteerd in uw zaak.

Uw voordelen van de terrasverwarming is de vergroting van uw zaak tegen een relatief lage investering. U kunt langer gebruik maken van uw terras, wat extra omzet genereert. Gasten zullen kiezen voor uw café, restaurant, hotel of uitgaansgelegenheid, omdat ze nog lekker even buiten kunnen zitten. Daarnaast zorgen de gasten op uw terras voor een aantrekkelijk aanzicht, wat extra klandizie met zich mee brengt. Uit onze ervaring blijkt dat de investering op korte termijn terug verdient is.

Om u snel op weg te helpen naar een warm terras kunnen wij u adviseren welke terrasverwarming geschikt voor uw zaak is. Wij bieden de keuze uit elektrische- gasheaters. Wij werken samen met gerenommeerde partners, welke op locatie een advies op maat voor u uit kunnen brengen. Deze partners zijn echte specialisten op hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring.

Enkele voordelen op een rij:

  • U krijgt meer ruimte om gasten te ontvangen
  • Er is bezigheid op uw terras, wat uitnodigend kijkt
  • Rokende gasten zullen met plezier buiten een sigaretje roken
  • Investering is op korte termijn terug verdiend
  • U kunt kiezen om de terrasheaters in fases te plaatsen
  • Ruime keuze uit elektrische-, propaan- en aardgasheaters
  • Onderhoudscontracten zijn mogelijk

U staat aan de vooravond van een warm terras!

Wij horen graag van u.