Terrasverwarmers voor Horeca

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor elektrische of gasheaters, dan bent u bij Terrasheater.nl aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment kunnen wij merkonafhankelijk op treden en u adviseren wat het beste is voor uw situatie.

Onze experts staan u graag te woord om uw terras zo optimaal mogelijk te verwarmen. Dit kunnen we telefonisch doen, aan de hand van afmetingen en/of foto’s, maar ook in onze showroom of bij u op locatie.

Naast advies en verkoop kunnen we de toestellen installeren en verzorgen we het onderhoud. Kortom, wij kunnen alles wat met terrasverwarming te maken heeft voor u uit handen nemen.

Als horeca-ondernemer kunt u niet meer zonder terrasverwarming. Door het inzetten van terrasverwarming is uw terras langer te gebruiken, wat omzetverhogend werkt. Uw klanten zitten behaaglijk en verkiezen uw terras boven het onverwarmde terras van een ander. Daarnaast voelen rokers zich gerespecteerd omdat ze ook in de winter buiten kunnen roken met verwarming. Zeker vroeg in het seizoen, op koele zomeravonden en tot laat in het najaar kunnen terrasheaters het verschil maken.

Wanneer uw toestellen toe zijn aan onderhoud of reparatie en op zoek bent naar een partij die de toestellen kan onderhouden of repareren, schroom dan niet om te vragen naar onze onderhoudscontracten. Neem gerust contact met ons op!