Etherma

Terrasverwarming van Etherma koopt u bij Terrasheater.nl. Compacte infrarood terrasverwarmer met een hoge warmte intensiteit. Ideaal voor open en gesloten terrassen. Zoals overkappingen, veranda's, serres, tuinkamers en balkons. 

Lees meer
Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten
 1. Etherma EXO COMFORT 1400W IP65 met regeling
  Vanaf € 525,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Etherma EXO COMFORT 1400W IP65 zonder regeling
  Vanaf € 345,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 3. Etherma EXO COMFORT 1800W IP65 zonder regeling
  Vanaf € 389,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 4. Etherma EXO COMFORT 1800W IP65 met regeling
  Vanaf € 555,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 5. Etherma Solid 1800 Watt
  Regular Price € 235,00 Special Price € 212,00 Incl. BTW Vanaf € 199,00
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Etherma Solid Baleinbevestiging Parasol 1800 Watt Antraciet
  € 24,95 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 7. Reservelamp Etherma Solid 1800
  € 99,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. Etherma Solid 1800 Watt met baleinbevestiging
  Regular Price € 259,95 Special Price € 235,00 Incl. BTW Vanaf € 225,00
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten

Etherma Infrarood terrasverwarming

Binnen het assortiment van Etherma zijn verschillende infrarood verwarmings toepassingen terug te vinden. Zo bestaat het assortiment uit terrasverwarmers voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bovendien zijn er extra montage accessoires terug te vinden. Dit maakt het mogelijk de terrasstraler te bevestigen aan een wand. Maar ook aan een parasol op een terras. De infrarood terrasverwarming van Etherma kan in zowel open- als gesloten situaties worden toegepast. Ideaal voor open terrassen, overdekte terrassen, veranda’s, tuinkamers, balkons, parasols en partytenten. 

Infrarood terrasverwarming Etherma EXO

De terrasheaters van Etherma zijn met zorg samengesteld. Hierbij is niet alleen gekeken naar de warmte welke het toestel uitstraalt. Ook is gekeken naar het design en de veiligheid. Veiligheid staat immers voorop. De elektrische infrarood korte golfstralers zorgen voor directe stralingswarmte. Directe stralingswarmte is vergelijkbaar met de zon. Een warmte die in de praktijk als heerlijk wordt omgeschreven. 

 • Etherma Comfort EXO: de perfecte keuze voor wie optimaal comfort wil tegen een scherpe prijs. Deze veelzijdige infraroodstraler is geschikt voor talloze toepassingen in zowel de particuliere als de commerciële buitenruimte.
 • Etherma Solid: een compacte, kleine terrasverwarmer met een hoge warmte afgifte. Te gebruiken in vele situaties. Een stevige aluminium behuizing, welke zorgt voor een hoge warmte afgifte zonder het verliezen van veel warmte aan de achterzijde. 
 • Etherma balein bevestiging: een speciale montagebeugel welke het mogelijk maakt de Etherma terrasverwarmer te monteren in een parasol of partytent. Ideaal voor tuinfeesten, horecagelegenheden en terrassen met parasols.

Etherma EXO terrasverwarmers impressies

Etherma EXO terrasverwarmers, heaters en accessoires kopen?

Wij zijn dé expert op het gebied van terrasverwarming. 

Bij ons kunt u als particulier en zakelijke klant terecht. Bestellingen binnen Nederland en België worden altijd gratis verzonden. Omdat iedere situatie verschillend is, zorgen wij vrijblijvend voor een passend en eerlijk advies. 

Komt u er niet uit, heeft u vragen over een product of levertijd? Neem dan contact met ons per e-mail of telefonisch. Wij zijn bereikbaar via info@terrasheater.nl of telefonisch via 0413-724992.

Wenst u direct een adviesaanvraag aan te vragen? Dit is gratis en vrijblijvend aan te vragen door hier te klikken. 

Wij begrijpen dat het aankopen van een terrasheater niet zomaar iets is. In onze fysieke showroom bent u van harte welkom. Zo kunt u de elektrische infrarood terrasheaters van Etherma in het echt bewonderen. Bovendien kunt u direct de warmte van de toestellen ervaren.

Wij staan voor u klaar!