Statieven

Diverse statieven voor gebruik met een terrasverwarmer. Ideaal voor de verwarming van een tafel of zithoek. Er zijn statieven voor specifieke merken terrasverwarming, maar we bieden ook een universeel model aan, dat werkt met elk merk elektrische terrasheater.

Lees meer
Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Solamagic Statief ronde voet
  Vanaf € 115,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Burda Statief
  Burda Statief
  Wit Zwart Zilver
  Vanaf € 125,95 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 3. Heatstrip Stand voor Heatstrip Design en Elegance
  € 299,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Universeel statief
  € 62,50 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Eurom statief
  € 49,50 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 6. Eurom Statief ronde voet met verlengsnoer
  € 69,00 Incl. BTW
  Nog geen leverdatum bevestigd
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Statieven 

Het is niet altijd mogelijk om een heater op te hangen aan de wand of aan het plafond. In plaats daarvan is een heater op statief de ideale oplossing. Wanneer er bijvoorbeeld een zonneluifel of zonnescherm aanwezig is, mag daar niet direct een heater bij opgehangen worden, hier dient een afstand te zijn van 25 - 30 cm. Het voordeel van een heater op statief is dat de heater verplaatsbaar is naar een bepaalde plek. Bij een statief loopt de kabel van de heater altijd langs het statief naar beneden over de grond naar het stopcontact. 

Statief ronde voet

Het statief met de ronde voet is geschikt voor de Solamagic ECO+ en de S1+ modellen. De kleur van deze voet is altijd antraciet. Het is een stevige ronde voet die ervoor zorgt dat de heater stevig blijft staan. Het statief is verstelbaar in hoogte.

Statief voor Burda 

Het statief wat speciaal geschikt is voor de Burda TERM2000 en de Burda Smart, heeft drie poten waardoor deze stevig op de grond blijft staan. Het statief is in hoogte verstelbaar. Dit statief is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver en zwart. Dat betekent dat de heater en het statief in dezelfde kleur besteld kunnen worden.

Eurom rond statief

Dit statief is speciaal voor de Golden infrarood heaters van Eurom. Het statief is in één kleur verkrijgbaar en is in hoogte verstelbaar.

Statief voor Heatstrip

Op dit statief is het mogelijk om de Heatstrip Design of Elegance te plaatsen. Het paneel komt horizontaal op het statief. Let wel: de Heatstrip is alleen geschikt voor het plaatsen in een gesloten ruimte. Het statief in niet in hoogte verstelbaar.

Online een statief bestellen

Eenvoudig en Snel bij Terrasheater.nl. Heeft u nog vragen of liever advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staat voor u klaar!

Lees meer