Groothandel terrasverwarming

Wij werken veelvuldig samen met installateurs, architecten, hoveniers, retailers en andere wederverkopers. Krijgt u regelmatig de vraag of u ook in terrasverwarming kunt voorzien voor uw klant? U bent op zoek naar een zakelijke partner waar u terrasverwarming kunt inkopen? Als groothandel zijn wij leverancier voor vakmensen in verschillende branches. Voor zowel elektrische terrasheaters als gasheaters kunt u bij ons terecht.

Terrasverwarming groothandel

Breed assortiment terrasheaters

Wij denken graag met u mee om in deze vraag te voorzien. Vanuit ons brede assortiment hebben we voor iedereen wat te bieden en kunnen vele oplossingen aangereikt worden. Onze medewerkers staan u graag te woord om het juiste toestel te adviseren en technische vraagstukken te beantwoorden. Tevens kunnen wij voorzien in installatie en onderhoud van elektrische heaters en gasheaters.

Technisch advies en verkoopondersteuning

Naast advies en ondersteuning leveren we ook het benodigde verkoopmateriaal, zoals catalogi en folders. Daarnaast ontwikkelen we op verzoek graag een display om de producten netjes te promoten. Ook is het mogelijk om uw verkoopteam te ondersteunen in de vorm van trainingen.

Aannmelden

Wilt u zich graag registreren als klant? Dat kan via het onderstaande contactformulier. Na inschrijving nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Na registratie ontvangt u van ons de (digitale) catalogus en de bijbehorende condities. Wilt u eerst kennismaken of gewoon wat meer informatie. Neem dan contact met ons op.