Schwank - Aardgas

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
 1. TerrasSchwank+ 4 Aardgas
  Vanaf € 599,00 Incl. BTW
  Leverbaar binnen enkele weken
 2. TerrasSchwank 7/2A Aardgas elektronische ontsteking
  € 1.169,00 Incl. BTW
  Leverbaar binnen enkele weken
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

Schwank gas terrasverwarming 

De gas terrasverwarmers van het merk Schwank zijn afkomstig uit Duitsland. Een bedrijf welke in ruim 80 jaar uitgegroeid is naar een vaste gasheater fabrikant. Het is niet voor niks dat het een echte marktleider is op het gebied van infrarood heaters op gas. De gas heaters kunnen worden toegepast op terrassen, in overkappingen, in bedrijfshallen of evenementenlocaties. 

Het Schwank assortiment

In het assortiment van Schwank zijn diverse vermogens infrarood gasheaters terug te vinden. Bovendien zijn er optionele accessoires te verkrijgen. Dit om de terrasverwarmers geschikt te maken voor een ieder zijn situatie. 

 • TerrasSchwank terrasverwarmer: een model welke zowel in aardgas als propaangas uitvoering te verkrijgen is. Bovendien zijn er verschillende vermogens te verkrijgen. Een bekend model welke al jarenlang terug te vinden is in het assortiment. Een betrouwbare terrasverwarmer.

Schwank winkel bij u in de buurt

Gasheaters zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens. Ieder vermogen heeft zijn eigen ideale montage vereisten. Wij zouden u dan ook graag willen adviseren om vooraf een advies aan te vragen. Zo kunnen wij vrijblijvend met u meekijken naar de betreffende situatie. Iedere situatie is tenslotte anders. 
Via onze website is het mogelijk direct een advies op maat aanvraag in te vullen. Wij zorgen hierbij voor een geheel vrijblijvend en eerlijk advies. 

Het aankopen van een Schwank terrasverwarmer kan eenvoudig en snel op Terrasheater.nl.
Kunt u een product niet vinden op onze website? Of bent u benieuwd naar de prijs, beschikbaarheid en/of levertijd? Bel of mail met onze klantenservice op 0413-724992 of info@terrasheater.nl.

Liever een bezoek brengen aan een fysieke winkel? Wij hebben een eigen showroom. Hier bent u van harte welkom voor een passend advies.

Ons team staat voor u klaar!