Eurom - Zilver

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
  1. Eurom Heat and Beat 2000 Watt Wit
    Vanaf € 295,00 Incl. BTW
    Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

over Eurom

In 1974 is het bedrijf Eurom opgericht. Hun jarenlange kennis en ervaring maken het motto ‘’samen werken aan comfort voor iedereen’’. In het ruime assortiment zijn dan ook verschillende producten terug te vinden. Variërend van elektrische terrasverwarmers, gas terrasverwarmers tot aan onderdelen voor de terrasverwarmers. De terrasverwarmers zijn geschikt voor verschillende situaties. Het ruime assortiment biedt dan ook oplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker. Of het nu gaat om een overkapping, serre of horeca terras voor iedere situatie is een oplossing om te kunnen genieten van de warmte.

Ruim assortiment voor iedereen toegankelijk

In het ruime assortiment van Eurom zijn terrasheaters terug te vinden welke toegankelijk zijn voor iedereen. 

  • Eurom Golden serie: diverse kortegolf infraroodstralers, geschikt voor zowel een open- als gesloten situatie. Directe stralingswarmte welke direct voelbaar is na inschakeling van de terrasverwarmer. Verkrijgbaar in diverse varianten en vermogens. 
  • Eurom vrijstaande terrasverwarmers: geen mogelijkheid voor het monteren van een terrasverwarmer aan de wand? In het assortiment vindt u vrijstaande terrasverwarmers, welke geplaatst kunnen worden op iedere gewenste plek.
  • Eurom partytentheater: een terrasheater ontworpen voor montage in een partytent, ideaal voor extra bijverwarming tijdens feesten en partijen.
  • Eurom gas heaters: terrasverwarmers welke werken op propaan (gasfles), vrijstaande modellen geschikt voor bijverwarming van terrassen. Te gebruiken in open ruimtes met voldoende ventilatie. 

Eurom terrasverwarmer kopen?

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van Eurom terrasverwarmer. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, wij helpen u graag verder. Bestellingen binnen Nederland en België zullen kosteloos verzonden worden.

Heeft u advies nodig over de geschikte terrasverwarmer? Vul ons advies op maat aanvraag formulier op de website in. Daarnaast zijn wij ook te bereiken via 0413-724992 of info@terrasheater.nl. Liever een bezoek brengen aan onze showroom? In onze showroom vindt u de mogelijkheid om de terrasverwarmers te zien en de warmte hiervan te ervaren. Wij staan graag voor u klaar met een vrijblijvend, passend en eerlijk advies!