SBM - Brons

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724992 of info@terrasheater.nl

Vragen of advies?
Bezoek showroom
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
  1. SBM gasheater XDI aardgas
    Vanaf € 1.289,00 Incl. BTW
    Levertijd: 2-3 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

SBM Heating

Gasheaters afkomstig uit Frankrijk. Dat is het merk SBM. Het internationale bedrijf is leider op het gebied van gas terrasverwarmers. Het bedrijf wordt gekenmerkt door het ontworpen van de design gasheaters. Te gebruiken in verschillende situaties. Zoals terrassen, onder overkappingen maar ook te gebruiken in markthallen, stations of werkplaatsen. 

Het SBM assortiment

In het assortiment van SBM zijn diverse terrasverwarmers terug te vinden. Modellen in verschillende vermogens en verschillende kleuren.

  • SBM gasheaters B..SX: terrasheaters op aardgas of propaangas, gekenmerkt door hun hoge rendement, compacte modellen in verschillende wattages.
  • SBM gasheater XDI: aardgas terrasverwarmer met een strak, slank en modern design. Te verkrijgen in diverse vermogens en kleuren.

SBM winkel bij u in de buurt

Het aankopen van een SBM terrasverwarmer kan eenvoudig en snel op Terrasheater.nl.
Kunt u een product niet vinden op onze website? Of bent u benieuwd naar de prijs, beschikbaarheid en/of levertijden? 
Bel of mail met onze klantenservice op 0413-724992 of info@terrasheater.nl.

Gasheaters zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens. Ieder vermogen heeft zijn eigen ideale montage vereisten. Wij zouden dan ook graag willen adviseren om vooraf een advies aan te vragen. Zo kunnen wij precies met u meekijken. Iedere situatie is tenslotte anders. 

Via onze website is het mogelijk direct een advies op maat aanvraag in te vullen. Wij zorgen hierbij voor een geheel vrijblijvend, eerlijk advies. 
Liever een bezoek brengen aan een fysieke winkel? Wij hebben een eigen showroom. Hier bent u van harte welkom voor een passend advies.

Wij kijken graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden.

Ons team staat voor u klaar!