Service

Voor het installeren en onderhouden van uw terrasverwarming kunt u ook bij Terrasheater.nl terecht. Een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij al onze producten door en door kennen en daardoor weten wij welke waar en hoe deze geplaatst dient te worden. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden: advies, verkoop, plaatsing en onderhoud of reparatie.

Het plaatsen van een elektrische heaters of gasheaters kunnen wij voor u uit handen nemen. Zo weet u zeker dat het toestel op de juiste manier geplaatst is en direct klaar is voor gebruik. Een eventuele afstandsbediening wordt uiteraard direct geprogrammeerd, zodat u niets anders hoeft te doen dan te genieten van de verwarming.

Tijdig onderhoud verlengt over het algemeen de levensduur van een gasgestookt toestel en ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Om te voorkomen dat u toestel buiten bedrijf raakt, is het verstandig om jaarlijks onderhoud te plegen.

Een eventuele reparatie kunnen wij bij u ter plekke uitvoeren, uiteraard is het ook mogelijk om een toestel bij ons te brengen voor onderhoud of reparatie.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina