Terrasheater gas - Bromic - tot 20 m²

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
 1. Bromic Tungsten 300 Smart Heat Gas
  Vanaf € 1.465,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 2. Bromic Platinum Smart-Heat Gas
  Vanaf € 1.799,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 3. Bromic Tungsten Smart Heat Propaan
  Vanaf € 1.465,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 4. Bromic Platinum Smart-Heat Gas Propaan
  Vanaf € 1.799,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 5. Bromic Tungsten Smart Heat verrijdbare Gaskachel
  € 1.785,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

Bromic Heating

De perfecte balans tussen vorm en functie. Bromic Heating is de producent van hoogwaardige elektrische terrasverwarming en gasverwarming. Bromic maakt voor hun terrasverwarmers gebruik maakt van hoogwaardige componenten. Alle Terrasheaters zijn ontworpen door Australische ontwerpers. En gebouwd met een hoge kwaliteitstandaard.

Bromic terrasheaters assortiment

De perfecte balans tussen vorm en functie vindt u terug in het assortiment van Bromic.

 • Bromic Platinum Smart Heat Electric: een uitzonderlijk hoge warmteafgifte zonder zichtbaar licht. Zowel te bevestigen aan de muur of plafond. Een verfijnd design met een voorzijde van keramisch glas dat een groot gevoel van luxe uitstraalt. Ook verkrijgbaar in het wit.
 • Bromic Platinum Smart-Heat Gas: De absolute top van gasheaters. Een prachtig design en ongekende prestaties maken het echte premium gasheaters. Ook verkrijgbaar in propaanuitvoering.
 • Bromic Tungsten Smart Heat Electric: een door professionals ontworpen infrarood heater en wordt geassembleerd in Australië. Door het smalle design en speciaal ontworpen Mesh scherm kunt u rekenen op een verwarmd oppervlak tot wel 16 vierkante meter. Ook verkrijgbaar in het wit.
 • Bromic Tungsten Smart-Heat Gas: ongeëvenaarde terrasverwarming prestaties. De combinatie van een robuust ontwerp en indrukwekkende windweerstand maakt de Tungsten gas een voor de hand liggende keuze in veel toepassingen waarbij prestaties voorop staan. Ook verkrijgbaar in propaanuitvoering.
 • Bromic ECLIPSE: Een echte sfeermaker met een uniek design in een topklasse kwaliteit afwerking. Met volledige controle over warmteafgifte en licht. Toepasbaar in iedere omgeving dankzij de diverse bevestigingsmogelijkheden. Ook verkrijgbaar als in een verplaatsbare, mobiele uitvoering.

Laat u inspireren en adviseren

U bent van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies. Wij hebben veel ervaring met de heaters van Bromic. En helpen u graag naar de beste oplossing voor uw situtatie. Ook kunnen wij grotere projecten voorzien van een heatplan. Die wij in samenwerking opstellen met Bromic zelf. Met name ook handig voor archtecten en adviseurs om voor te leggen aan hun klanten. Om u goed te adviseren hebben wij wel informatie nodig ten aanzien van uw wensen en de uitgangssituatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze klantenservice: info@terrasheater.nl of bel 0413 724992.

Bromic heaters kopen? 

Wij zijn de terrasheater expert. Bestel terrasheaters voordelig bij Terrasheater.nl

Bij ons kunt u als particulier en zakelijke klant terecht. Bij het monteren van een terrasheater is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden. Wij zijn dé specialist op het gebied van terrasheaters en kijken dan ook graag met u mee. Wij zorgen voor een passend en eerlijk advies. Een bestelling plaatsen? Deze wordt altijd gratis bezorgd binnen Nederland en België. 

Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier zijn verschillende modellen terug te vinden. Hier bent u van harte welkom voor een passend advies. Met een bezoek aan de showroom is het mogelijk de toestellen te kunnen bekijken en de warmte hiervan te kunnen ervaren.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialisten: 0413 - 724992. Wij kijken en denken graag met u mee.