Bent u op zoek naar een terrasheater, maar hebt u geen idee welke voor u geschikt is? Zou u graag eens de warmte van een terrasheater willen ervaren voordat u er een aanschaft? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier hebben we vele heaters uit ons assortiment hangen die u eens goed kunt bekijken.

Showroom

Onze winkel heeft een eigen showroom. Hier hebben we vele verschillende heaters uit ons assortiment hangen. Met deze showroom hebben wij de grootste terrasheater showroom van Nederland. Wij heten u van harte welkom om deze showroom eens te komen bezoeken. In de showroom hebben we zowel de elektrische heaters als de gasheaters hangen. Om veiligheidsredenen kunnen we helaas enkel de elektrische heaters aanzetten. We hebben wel enkele gasheaters hangen, maar de warmte hiervan kan helaas niet ervaren worden. Onze specialisten zitten hier al voor u klaar om u hierin te begeleiden en laten de heaters graag aan u zien. De elektrische heaters die we hebben hangen en ingebouwd hebben, kunnen daarbij allemaal ervaren worden. Wij zetten de heaters graag voor u aan zodat u de warmte goed kunt voelen.

Onder het genot van een kop koffie of thee voorzien wij u daarnaast graag van een gedegen advies. Wanneer u een bezoek brengt aan de showroom adviseren wij u enkele foto's of tekeningen van de situatie mee te nemen zodat we ook een duidelijk zicht hebben op de plek die u graag wilt verwarmen. Daarnaast is het handig om de verschillende maten op te nemen, zoals de lengte, breedte en hoogte. Onze specialisten zullen u hierbij een specifiek advies geven voor uw situatie en u verschillende opties laten zien. Bijkomend voordeel is dat u twee vliegen in één klap slaat. Tijdens het advies kunnen namelijk al uw wensen besproken worden en kunt u direct de verschillende opties ervaren. Hierdoor komen we samen tot een oplossing die perfect is voor uw situatie.

Locatie

De grootste showroom van Nederland ligt in Heeswijk-Dinther. Ons bezoekadres is Retselseweg 6, naast de technische groothandel. U kunt onze openingstijden vinden onder het kopje contact. Hier vindt u de meest recente openingstijden. Als u van plan bent om een bezoek te brengen aan onze showroom, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan zowel via de mail als telefonisch. Zo weet u zeker dat er een expert aanwezig is en het toestel waar u interesse in hebt in onze showroom hangt.

Bestelling ophalen

Ook is het mogelijk om uw bestelling af te komen halen in onze winkel. U kunt dit telefonisch of per mail laten weten. Hierna zullen wij ervoor zorgen dat de bestelling voor u klaar ligt en brengen wij u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.