Voor vragen en advies bel
Contact via Whatsapp
Whatsapp

Design terrasheaters

Langer buiten blijven zitten als het buiten kouder begint te worden. Of gewoon simpelweg genieten van uw veranda, serre of andere terrasoverkapping zonder dat u de deur achter u dicht moet trekken omdat de buitentemperatuur daalt. Een design terrasheater kan u daar als geen ander bij helpen. 

Binnen ons assortiment vindt u diverse terrasheaters. Een wens die wij vaak te horen krijgen bij het uitzoeken van een terrasheater is een heater met een strak design, voldoende warmte afgifte en geen rood licht. De meeste design heaters kennen de mogelijkheid om in het plafond verwerkt te worden, middels een inbouwframe. Hiermee is een strak resultaat gegarandeerd.

Design en terrasverwarming

In deze blog zullen wij u kennis laten maken met de verschillende toestellen binnen ons assortiment. Bij deze toestellen wordt het felle rode licht beperkt of ziet u zelfs nauwelijks tot geen rood stralend licht en staat design hoog in het vaandel.

Bromic Platinum Smart Heat Electric Serie II

De Bromic Platinum is een uniek toestel. De combinatie van een zeer strak design met vooruitstrevende techniek zorgt voor een terrasheater die in veel situaties kan worden ingezet. Het keramische element zorgt voor zowel korte als lange golf straling, die zich door de glasplaat kan verspreiden naar uw terras. Het element gloeit licht op, maar verspreidt geen zichtbaar licht in de ruimte. Hierdoor is het toestel ook geschikt voor degene die geen rood of oranje licht wil. De Platinum is geschikt voor serres, maar kan ook in open ruimtes toegepast worden (houd wel rekening met enig verlies van voelbare warmte).

De terrasheater is verkrijgbaar in 2300 Watt of 3400 Watt. Zowel met een witte als een zwarte glasplaat. Tevens is het ook mogelijk om het toestel in te bouwen middels het inbouwframe.

Bromic Platinum Smart Heat II Bromic Platinum Smart Heat II

Burda Relax Glass met dimmer

De Burda Relax! Glass is het nieuwste toestel binnen ons assortiment. De combinatie van een halogeenlamp achter een donkere glasplaat zorgt voor een super strak design, met een behoorlijke uitstoot van korte golfstraling. Met andere woorden: een perfecte combinatie tussen design en prestatie. Waar normale halogeen-heaters behoorlijk wat zichtbaar licht geven, blijft dat bij dit toestel bij een zachte, rode gloed die niet hinderlijk is. Als het toestel uit is, is enkel de glanzende, glasplaat te zien.

Standaard is de heater voorzien van een dimmer met 3 standen. Hiermee kunt u het toestel dimmen in 33%, 66% en 100% via een afstandsbediening. Daarnaast heeft de bijgeleverde afstandsbediening ook een timer. Met deze timer kunt u het toestel instellen voor 1, 2 of 3 uur. Als laatste is er ook een schakelaar om de standby stand uit te schakelen.

Het toestel is verkrijgbaar in 1500, 1800 en 2200 Watt. De glasplaat is in wit en zwart verkrijgbaar. De 1500 Watt en 1800 Watt mogen zowel tegen de wand als tegen het plafond geplaatst worden, de 2200 Watt enkel tegen de wand.

Tevens is het ook mogelijk om de 1800 Watt heater in te bouwen. Hiervoor wordt een RVS inbouwframe gebruikt, zodat het toestel netjes verwerkt kan worden in het plafond.

Burda Relax Glass black Burda Relax Glass white

 

Heatstrip Design en Elegance

Als u opzoek bent naar een terrasverwarming die voornamelijk geschikt is voor een volledig gesloten ruimte, dan zijn de Heatstrip Design en Heatstrip Elegance een goede keuze.

De Heatstrip Design en Elegance zijn een erg geliefd toestel als het gaat om esthetiek. Er is een inbouwframe beschikbaar voor deze toestellen, hiermee kunnen de toestellen vlak in het plafond worden verwerkt.

De Heatstrips zijn een lange golf toestel. Door de lange golf straling is een Heatstrip alleen geschikt voor zeer beschutte ruimtes en dus niet voor de open lucht. De zwarte en witte aluminium plaat van de Heatstrip kan een temperatuur bereiken van minstens 300°C, daardoor zal het toestel zijn warmte afgeven aan de ruimte. Als het toestel in een ruimte komt te hangen waar wind bij kan, zal de warmte van het toestel verwaaien. U kunt dit vergelijken met bijvoorbeeld een radiator binnenshuis.

Heatstrip DesignHeatstrip Elegance

 

U heeft nu meer kunnen lezen over onze design terrasheaters. Wilt u advies betreft de montage en hoeveelheid terrasheaters voor uw gewenste ruimte? Neem dan contact met ons op. Wij kijken en denken graag met u mee voor een passend advies. Ook kunt u direct een advies op maat aanvragen.