Inbouwframes - Solamagic terrasverwarming - Wit (RAL 9010)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
  1. Solamagic Inbouwframe Solamagic 500
    As low as € 106,00 Incl. BTW
    Levertijd: 1-2 werkdagen
  2. Solamagic Inbouwframe Wit
    As low as € 106,00 Incl. BTW
    Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

Solamagic inbouw | Solamagic vervanglampen

Over Solamagic

Solamagic biedt hoogwaardige terrasverwarmers op basis van infrarood straling. De heaters worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Door het uitgebreide assortiment is terrasverwarming van Solamagic overal toepasbaar, van het terras in de tuin tot gebruik bij horeca en industrie. 

Efficiënt en voordelig in gebruik

Solamagic terrasverwarming maakt slim gebruik van kortegolf halogeen infrarood. Daardoor hoeft de heater nauwelijks op te waremen en kun je al direct genieten van de aangename warmte. Het maakt ook dat de terrasheaters van Solamagic zeer efficiënt zijn in het energieverbruik. Tot wel 92% van elektriciteit wort omgezet in warmte. Dat kan tot wel de helft aan energie besparen in vergelijking met andere systemen. 

Een complete oplossing voor terrasverwarming

Op Terrasheater.nl vind ook alle toebehoren en expertise om maximaal profijt te hebben van uw Solamagic-product. Zo kunnen de terrasheaters eenvoudig worden uitgebreid met afstandsbediening. Dat werkt via een losse afstandsbediening of app op de smartphone. Ook zijn er dimmodules, statieven, aansluit- en bevestingsmaterialen en reserveonderdelen. Solamagic heaters zijn standaard beschikbaar in de kleuren wit, antraciet en titanium. Wenst u een andere kleur? Op aanvraag zijn de heaters in elke RAL-kleur te leveren. Desgewenst kunt u één van onze monteurs de installatie laten verzorgen.